Bloemen voor ouderen

Bloemen voor ouderen | Geld inzamelen
 
 
Help ouderen het eenzaamheidsvirus te verslaan

De lente is begonnen en de natuur staat in volle bloei, maar ondanks het zonnetje heeft het coranavirus ons nog massaal in de greep. Het is zwaar voor ons allen om te zien hoe onze ouderen eenzaam in verzorgingshuizen zitten. Daarnaast ook het probleem dat er ongelovelijk veel bloemen belanden bij de afval, omdat de vraag enorm laag is.

Deze twee maatschappelijke problemen heeft ons team aan het denken gezet. Door het opkopen van de overgebleven rozen en die daarna aan onze ouderen cadeau te doen, zorgen wij ervoor dat de problemen worden omgezet in het verspreiden van love. 

Wij willen de opa's en oma's in verzorgingshuizen het gevoel geven dat we aan ze denken en van ze houden. Samen kunnen wij onze ouderen #inhetbloemetje zetten.

Als team #inhetbloemetje zijn we inmiddels gestart met het distribueren van rozen bij verschillende verzorgingshuizen. Dankzij uw bijdrage zorgt u ervoor dat het team langs alle verzorgingstehuizen een roos aan opa's en oma's kunnen geven. Let's spread love and kindness throughout these days.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.