Blijf met je handen af van Zwarte Piet | Geld inzamelen
 
 

Blijf met je handen af van Zwarte Piet

Inzamelingsactie voor behoud Zwarte Piet,

Ieder jaar opnieuw krijgt in Nederland een klein selectief groepje alle mogelijke middelen via subsidies, de media en door middel van acties, de kans om bij de intocht van Sinterklaas er een beladen feest van te maken, waarbij geweld niet geschuwd wordt. Zodanig zelfs dat er overal grootschalige politie-inzet nodig is. 

Dit is voor onze kinderen intimiderend en beangstigend. Dit kan niet en mag gewoonweg niet. Dit moet gestopt worden.

Wanneer mensen zich hierdoor gediscrimineerd voelen, kunnen ze dat op een volwassen manier aan de kaart stellen. Maar vooralsnog “niet tijdens de intocht” en “niet in het bijzijn van kinderen”. Daar blijft men met de handen van af. Laat dat duidelijk zijn. 

We wonen in Nederland, iedereen is hier welkom. Maar Nederland zit niet meer te wachten op mensen die hier met open armen ontvangen zijn en alle hulp en middelen krijgen om er een mooi leven van te maken, en vervolgens deze kansen omzetten in ongepast activisme en vervolgens in clubjes gaan eisen dat wij onze cultuur, houding en tradities aan hen aan moeten passen.

Eenieder die hier wil wonen dient de Nederlandse cultuur, dus ook Zwarte Piet te accepteren. Wanneer men dat niet kan, moet men zich afvragen of men wel in ons vrije Nederland wil wonen. Elkaar in de waarde laten is ons motto. “Leven en laten leven.”  Spijtig genoeg kan een selectief groepje dat niet en acht het nodig om veelal op agressieve wijze hun obsessie en haat jegens onze cultuur tijdens de intocht kenbaar te maken, daar waar wij het meest kwetsbaar zijn: “onze kinderen en kleinkinderen”.

Dit fonds is bedoelt voor personen, verenigingen, lokale partijen etc die zich inzetten voor behoud Zwarte Piet. Dit vergt vaak veel tijd en energie wat getuigt van moed en verdient groot respect. Dit fonds kan aangewend worden door eenieder die hierdoor op juridische of onvoorziene kosten gejaagd wordt en geen gebruik kan maken van gratis rechtsbijstand. 

Wanneer dit fonds goed gesteund wordt, zal er zsm een officiele stichting opgericht worden met bijbehorende inschrijving bij de kvk. Er zal een financiële verantwoording afgelegd worden en ter inzage aangeboden worden aan betrokkenen. 

Red Zwarte Piet. Zwarte Piet hoort bij Nederland. Zwarte Piet is onze cultuur. Blijf met je handen af van Zwarte Piet. De strijd is nog niet gestreden. 

 

Hopende op veel donateurs,

Met vriendelijke groet,

Zwarte Piet

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

4 donaties
€ 60,00