Bitcoin geld verloren overschot kankerfonds!

Bitcoin geld verloren overschot kankerfonds! | Geld inzamelen
 
 

In september 2020 ben ik voorzichtig begonnen met het investeren in bitcoins. Eerst met 500 euro, later aangevuld met gespaard geld. Aanvankelijk nam ik bij de minste stijging 'winst' op. Dit bleek voorzichtjes aan goed te gaan. Uiteindelijk ook 'trading' leren kennen. Kort samengevat is dit eigenlijk geld erin stoppen dat je eigenlijk niet echt bezit (je 'leent' er dus als het ware voor). Je kan hier vrij ver in gaan. Echter als er een grote daling komt, dan verlies je ook dubbel zo hard.

In mei kwam er een plotse daling van de waarde van deze munt, net op een moment dat er een grote trade liep. Die daling kwam er vanwege wat tweets van Elon Musk, waarin hij aangaf dat de toekomst van BTC toch niet zo rooskleurig was (dénkt hij), nadat hij er zelf reeds in geïnvesteerd had. Er moet op een ecologische manier mee omgegaan worden, terwijl vele BTC's nog gemined worden/werden in China, op basis van energie van steenkoolmijnen. Daarenboven gaf China nog eens aan dat men de hele crypto-markt niet steunde.

Bijgevolg heb ik vanwege m'n trade die toen openstond op korte tijd aardig wat centjes verloren. 

Met deze actie zou ik graag m'n verloren geld gewoon terug hebben. Mochten we over het doel halen, stort ik dit integraal door naar het kankerfonds!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.