Bijkomen op een nieuwe stek

Bijkomen op een nieuwe stek | Geld inzamelen
 
 

Van herrie naar zen! Zou graag tot rust komen. Na jarenlange overlast van verwarde buren verhuisd naar een andere woning. Van spelen op de piano en schreeuwen in de tuin midden in de nacht tot rammelen op de leidingen. Triest maar als je er naast woont en iedere dag wordt je nachtrust verstoord dan pak je na 4 jaar vanzelf de verhuisdozen. 

Heb sinds een half jaar een andere woning en daar zijn er problemen met de verwarmingsinstallatie. Gevolg is 24 uur per dag het geluid van rammelende knikkers in huis. Dusdanig hard dat het tv overstemt en door dichte deuren en oordoppen komt. Zo wordt opnieuw dagelijks mijn nachtrust verstoord. Ga er bijna aan onderdoor. 

Klagen bij de verhuurder, de VVE het lost allemaal niets op. We zijn sinds het speelt 5 maanden en geen stap verder. Andere bewoners hebben er geen last van want in mijn woning komen de buizen van de verwarmingsinstallatie binnen. Betaal je 1150 per maand voor pand waar niet te wonen valt. 

Ik had gehoopt hier rust te vinden en bij te tanken maar dat lukt zo niet. Mijn energie kan ik steken in een rechtszaak of verhuizen. Beide opties die opnieuw veel geld kosten.

Mijn woonplezier komt in dit huis niet mee terug. Daar is in korte tijd teveel voor gebeurt. Ik hoop dat er mensen zijn die me kunnen helpen met steuntje in de rug om te verhuizen naar een andere plek waar ik met plezier kan wonen en weer tot rust kan komen.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.725,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.