Bijbels voor Sint Maarten | Geld inzamelen
 
 

Bijbels voor Sint Maarten

Wanneer de nood het hoogst is zijn bijbels van levensbelang zo nu ook in Sint Maarten.

Wanneer de nood het hoogst is zijn bijbels van levensbelang.

Al lange tijd heb ik het op mijn hart, maar nu komt alles in een stroomversnelling.

Handelingen 13:47 'Ik heb je bestemd tot een licht voor alle volken om redding te brengen, tot aan de uiteinden van de aarde.'

Na mijn studie ben ik gaan werken als zelfstandige in de zorg. Ik heb een hart voor mensen in nood, in mijn werk in de zorg heb ik mogen ervaren dat wanneer God tot je spreekt en je luistert dat er ongebaande wegen opengaan.  God voorziet, ook in het onbekende.

Helemaal onbekend is het voor mij niet wat ik ga doen. Evangeliseren, dat is wat ik dicht bij me draag, mensen in nood bij God brengen. 

Wat houd dit praktisch in ?

D.V. 9 Oktober as ga ik naar Sint Maarten, met of zonder genoeg donatie's. De besteding van de donatie's zullen volledig gaan naar de aanschaf van bijbels, om de kosten laag te houden gaat het om het nieuwe testament. De reis en het verblijf zal ik zelf bekostigen. Mijn doel is om mensen bij elkaar te brengen en het woord te verkondigen. Om een licht te zijn op dit moment van onzerheid op Sint Maarten. De inwoners zijn veelal dakloos en veel vooruitzichten zijn er nog niet. Wat is er mooier dan op dit trieste moment een woord van Licht te brengen.

Ik kan je geen programma laten zien, die heb ik namelijk niet. Veel zal ik ter plekke improviseren, maar het uitdelen van bijbels en het bij elkaar brengen van mensen staat voorop. Het doel is om 2 maanden te blijven, maar ik ben erg flexibel in mijn werk dus dat kan ook langer zijn. Wat zou het prachtig zijn om honderden of wie weet duizenden bijbels uit te delen?

Stuur even een mailtje naar [email protected] om opgenomen te worden in de nieuwsbrief.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 12.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.