Biesbosch Kano | Geld inzamelen
 
 

Biesbosch Kano

Kano Donatie ENL

De Biesbosch is al lange tijd een strijd toneel, daar er portals zijn waar je alleen met een boot bij kan, dit heeft regelmatig beide partijen veel geld gekost aan boot huur, totdat vorig jaar RES via een crowdfunding een boot bij elkaar heeft gespaard, waarmee ze ook buiten sluitingstijd van de boot verhuur de portals konden overnemen, wat ze in het begin een aantal velden heeft opgeleverd. Hierdoor heeft flippper zelf ook een opblaas kano gekocht, waarmee hij een groot aantal maal de portals in de lente, zomer en herfst heeft kunnen terug pakken. Dit heeft Enlightened ook veel grote, maar nog meer kleine velden opgeleverd. Soms is er alsnog wel een boot gehuurd als er veel portals op 1 dag moesten worden terug gepakt, want met de kano kan je moeilijk alle portals terug pakken op 1 dag. Helaas is na de laatste BFT actie de kano weer gebruikt, maar bleek deze op een naad gescheurd, en zijn de kosten van het maken, hoger dan de nieuwwaarde van de kano zelf. Daar de boothuur, en aanschaf van de kano, en reserve spullen allemaal door enkele mensen uit Brabant zijn betaald, is dit geld even op, en zijn de portals in de Biesbosch Blauw. Help de Brabantse spelers weer aan goed materiaal om deze weer terug te veroveren. We willen een iets betere kano’s kopen, zodat we weer enkele jaren er tegenaan kunnen, om de Biesbosch portals groen te maken, en te houden. We willen de kajak bij de Decathlon gaan halen, met een paddel erbij, dit kost dan per set 280, -

Deze kano is natuurlijk in overleg ook te gebruiken door andere spelers als die een keer naar deze portals moeten. Mocht er na het te behalen bedrag nog over zijn, kunnen we dit gebruiken voor een extra kano, zodat een tweede persoon ook snel ter plekken kan zijn. 

https://www.decathlon.nl/p/opblaasbare-kajak-1-2-personen/_/R-p-163732

Helpendhandje
09-07-2018

De eerste boot is binnen :) Biesbosch zal weer groen worden. Met jullie steun had dit niet mogelijk geweest. 

Wie weet halen we een tweede met het op te halen bedrag wat er nog blijft binnenkomen. Dit zodat ook een tweede speler snel ter plaatsen kan zijn! 

Jullie zijn geweldig 


 

Laat een reactie achter

33 donaties
€ 310,00
Doel: € 560,00
55%

Deze actie is gesloten.