Bezorgrestaurant met een leuke idee

Bezorgrestaurant met een leuke idee | Geld inzamelen
 
 

Ik zou graag wat op de markt willen brengen waar ook mensen met een beperking thuis voelen en waar ze ook leuk en veilig kunnen werken en voor de meeste mensen die een lichte verstandelijke beperking hebben vinden het lastig om in een hoogwaardige bedrijf te kunnen werken omdat ze het lastig vinden of ze snappen het niet en de meeste werkgevers zijn ook zakelijk en een duidelijke uitleg of gesprek kan meestal niet en ik bied deze mogelijkheid wel en iedereen krijgt ook een begeleider waar hun verstand hebben hoe ze met deze mensen om kunnen gaan.

het wordt een bezorgrestaurant met sri lankaanse maaltijden, herkomst uit Sri lanka.

De gevraagde financiering wat ik nodig hebt is € 150.000 euro en dit is inclusief inrichting en alles wat erbij komt kijken hoe wij mensen met een verstandelijke beperking kunnen aannamen en alle benodigde middelen zoals duidelijkheid zoals stappenplan, bespreken hoe de dag eruit komt te zien en eventueel een pictolijst waar ze kunnen zien wat de planning is.

Later is mijn doel om deze vestiging in meerdere plaatsen in Nederland te kunnen vestigingen aan de hand van franchisenemers zoeken.

Mensen met een verstandelijke beperking die bij onze team werkt mogen ook een ordeel of meedenken in het bedrijf zoals acties, vergaderingen, en feedback geven. 

Als investeerder kan je ook op de hoogte gehouden worden van alle proces van de helle verbouwing van de bezorgrestaurant en de nieuws, hiervoor sturen wij een Whatsapp bericht en later is het ook mogelijk dat wij per mail een nieuwsbrief versturen, hiervoor kun je mij mailen naar Rik.sinnadurai@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 150.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.