Bezorg inburgeraars een leuke filmmiddag! | Geld inzamelen
 
 

Bezorg inburgeraars een leuke filmmiddag!

Ik vraag niet veel, met een klein bedrag kan ik de filmmiddag door laten gaan!

Ik ben een taalcoach bij Humanitas Midden Holland, regio Gouda. Dit houdt in dat ik inburgeraars ondersteun bij het leren van de Nederlandse taal, zodat zij kunnen slagen voor hun inburgeringsexamen.
Deze inburgeraars zijn gevlucht uit hun land en hebben genoeg meegemaakt. Het leek mij daarom geen gek idee om eens iets leuks voor hen te doen en daarom organiseer ik een filmmiddag voor de inburgeraars die Humanitas Midden Holland coacht.

Ik heb al veel aanmeldingen binnen en velen vinden het een goed en leuk initiatief. Echter vallen de kosten tegen en de grootste tegenvaller: ik krijg geen subsidie van Humanitas om de kosten te dekken. Om dit op te lossen besloot ik een kleine entreeprijs van  €2,- p.p. te vragen, deze prijs kan natuurlijk niet te hoog zijn, maar u kunt u voorstellen dat dit bij een opkomst van 40-60 man nog steeds erg krap is. Vooral na de laatste tegenvaller: €70,- voor de rechten voor het vertonen van de film.

Als ik de kosten niet kan dekken, zal de filmmiddag niet door kunnen gaan. Vandaar deze laatste poging om mijn budget voor deze middag met spoed te verhogen en onze inburgeraars een leuke middag te bezorgen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

6 donaties
€ 120,00
Doel: € 160,00
75%

Deze actie is gesloten.