Bezorg iemand een goede opleiding en werk

Bezorg iemand een goede opleiding en werk | Geld inzamelen
 
 

Waarom geld voor een studie?

Ik geloof in het feit dat iedereen recht heeft op een opleiding die hij / zij leuk vind voor het beroep dat hij / zij wilt uitvoeren.

De afgelopen jaren heeft de persoon in kwestie erg geworsteld met zichzelf en het verleden. Uiteindelijk is na therapie gebleken dat de persoon in kwestie PTSS heeft. Hier wordt nu aan gewerkt en ik zie de persoon dan ook opbloeien tot een mens dat veel te laat tot bloei is gekomen.

Waarom crowdfunding?

Om de persoon te helpen het leven zo snel mogelijk op de rit te krijgen wordt deze crowdfunding gestart. De opleiding tot medisch pedicure begint in september 2020 en duurt ongeveer 1 1/2 jaar. In deze cursustijd kan dan ook al worden gewerkt als leerlingpedicure en kan tegelijkertijd en de opleiding en het opbouwen van een klantenkring plaatsvinden.

Wat draag ik eraan bij?

De persoon in kwestie is uitermate geschikt om dit beroep uit te oefenen en zal dit ook met plezier gaan doen. Veel oudere mensen zullen van deze pedicure 'gaan zweven' na een behandeling. Ik geloof erin en daarom start ik deze crowdfundactie.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.