Bevrijdings feest 75 jaar bevrijding in Pernis

Bevrijdings feest 75 jaar bevrijding in Pernis | Geld inzamelen
 
 
Bevrijdings feest Pernis 75 jaar

Op 5 mei wordt in het hele land gevierd dat we in Nederland in vrijheid leven.
Je viert de vrede en vrijheid die je hebt, de levende herinnering wordt steeds kleiner. Maar het is ook goed om er eens per jaar bij stil te staan dat oorlog iets is om te voorkomen. De helft van de wereld heeft namelijk die vrijheid niet.Dus realiseer je wat vrijheid betekent,en vier het met een feest!

Wat willen we doen op Pernis : Een groot bevrijdings feest. 75 jaar bevrijding dit moet gevierd worden. Normaal gesproken is er op 5 mei bij ons in het dorp niets te doen ..dit willen wij,commissie.h.pernis veranderen! 

onze website www.commissiehpernis.nl

Wij vinden dat dit moet veranderen,75 jaar bevrijding daar moeten wij bij stilstaan!

Voor jong en oud voor groot en klein een bevrijdings feest! Een poppen kast voor de jonge kinderen,oud hollandse kinderspelen, oudhollandse muziek en natuurlijk voor alle mensen van pernis koffie met verse stroopwafels. Een speciaal optreden van een "soldaten"band met oude liedjes ( Vera Lyn) om de stemming er goed in te brengen.Een feest met hoofdletters voor alle inwoners van Pernis.Het gehele terrein en de tent gaan in de camouflage netten en de vlaggen van Nederland en van onze bevrijders zullen vrolijk wapperen.  Met een busje halen we de senioren van pernis op voor een wervelende (bevrijdings)feest show. En s avonds gaat het dak van de tent met een bekende feest artiest.Alles zal in stijl zijn. De kinderen van nu mogen niet vergeten wat het is om "Vrij" te zijn. Vrijheid is niet iets vanzelf sprekends.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 13.187,00
0%

Deze actie is gesloten.