Betere toekomst voor Harrie

Betere toekomst voor Harrie | Geld inzamelen
 
 

Harrie is een Mechelse herder van 7 jaar,zijn baasje heeft onlangs een hersenbloeding gehad en nu deels verlamd en druk bezig met revalideren.door dit alles is de zorg voor Harrie een stuk lastiger geworden 

door de hersenbloeding is zijn baasje zijn baan verloren en aangewezen op een schoot mobiel. Zijn baasje probeerd met alle middelen die hij heeft Harrie nog goed te verzorgen maar dit is lastig nu  zonder baan. Harrie moet naar de dierenarts voor verzorging van zijn tanden,nagels ook zijn algehele toestand moet worden gecontroleerd want Harrie schud veel met zijn kop en we willen weten wat hier de oorzaak van is en dit laten behandelen. 

deze actie is voor het welzijn van Harrie om hem weer een mooie gezonde toekomst te geven. De dierenarts kosten voor nu en komende tijd zullen er van betaald worden en de juiste voeding.

 

bedankt Namens Harrie.🐕

Ed dorebos
10-05-2021

Harrie is naar de dierenarts geweest, hij is onder narcose gebracht, zijn veel te lange nagels zijn geknipt. Zijn gebit is gereinigd en zijn oren zijn schoongespoeld. Harrie is gezond  en loopt nu een stuk beter met korte nagels. 


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.