Bestrijding corona virus

Bestrijding corona virus | Geld inzamelen
 
 
Donaties gezocht voor bestrijding corona virus

Bij deze zijn we op zoek naar donaties om tekorten in mondmaskers zowel in medische als niet medische te verhelpen . Nu deze virus ( corona ) wereldwijd toeslaat zijn de producten ver achter . De vraag is veel te groot waardoor er wereldwijd een tekort is ontstaan aan mondmaskers .

 

Als Belg zijnde vertoef ik nu in Algerije en in een streek die corona virus vrij is en ook zo zal blijven . Deze streek bevat geen mensen die gerezen hebben naar Europa of andere wereld landen die besmet zijn , dus heel veilig voor productie van mondmaskers . 

 

Nu van hieruit het Europees nieuws te volgen is het duidelijk dus dat men in een crisis zit met het leveren van mondmaskers en het aanmaken van de nodige aantal mondmaskers om wereldwijd de bevolking en medische sector , bouwsector , gemische sector enz met deze beschermd producten te kunnen bevoorraden .

 

Voor deze productie en project op te starten zijn we dus opzoek naar donaties om de nodige machines en werkkrachten te kunnen financieren .

 

Als Belg zijnde hier in Algerije is mijn voordeel het land goed te kennen en plaats voor opstart is er ter beschikking mits wat aanpassingen en dit om van hieruit alles hermetisch in te pakken en te exporteren op Europees en Wereld vlak .

 

Dit is een win win situatie , bij opstart van deze projet worden mensen tewerkgesteld om van een betere levenskwaliteit te kunnen genietenv, en kunnen andere tegen deze corona virus van bescherming genieten om hun levenskwaliteit te beschermen .

 

Dit project kan binnen 2 maanden al produceren als men 350.000€ aan donaties samen heeft verkregen .

 

Deel deze bericht zoveel mogelijk om een handje te helpen tegen deze virus bestrijding en bescherming . Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 350.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.