Benefiet diner 'Nationaal Ouderenfonds'

Benefiet diner 'Nationaal Ouderenfonds' | Geld inzamelen
 
 
Steun het Nationaal Ouderenfond

Steeds meer ouderen in Nederland zijn eenzaam. Er komt geen bezoek langs en zijn ouderen niet altijd mobiel genoeg om er zelf op uit te gaan. Dit moet veranderen…

… want oud worden doen we samen.

Wij zijn studenten van de opleiding Facilitair Leidinggevende Niveau 4 aan het Zadkine in Rotterdam. Onze examenopdracht is een benefietdiner te organiseren, zonder startbudget, voor een door ons te selecteren goed doel.

Daarom organiseren wij op maandag 16 april een benefietdiner voor het Nationaal Ouderenfonds. Op deze informele avond kunt u genieten van een 3-gangendiner inclusief live entertainment, een veiling en een loterij!

Het geld dat wij hierbij ophalen doneren wij aan het Nationaal Ouderenfonds. Een stichting die zich inzet voor eenzame ouderen. Zij organiseren diverse uitjes met speciaal vervoer en zorgen er ook voor dat ouderen dichterbij elkaar komen. Het Nationaal Ouderenfonds is onder andere bekend van de programma’s met Gerard Joling en Gordon.

Wij nodigen u graag uit voor een compleet verzorgde avond. U kunt zich aanmelden op het volgende adres: benefietouderenfonds@gmail.com
Vermeld hierbij uw naam, gezelschap, woonplaats, telefoonnummer en eventuele dieetwensen of allergenen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze avond bij te wonen maar wilt u wel doneren aan het Nationaal Ouderenfonds, dan kunt u een donatie doen.

Het Nationaal Ouderenfonds en ons team hopen u te mogen begroeten op maandag 16 april aan het Benthemplein 15 te Rotterdam en willen wij u bij voorbaat bedanken voor uw medewerking of donatie.

Tot dan!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 195,00
Doel: € 1.500,00
13%

Deze actie is gesloten.