Ben mijn hele huisraad kwijt na een brand. | Geld inzamelen
 
 

Ben mijn hele huisraad kwijt na een brand.

Brand in het appartementen complex aan de Hogeweg te Vlissingen.

Hallo

Wij als begeleiding van Nico Louwerse ( Beter bekend als Nicolientje) zijn een actie gestart voor het inzamelen via deze doneeractie. Donderdag 30-07-2020, is bij Nico zijn beneden buurman brand uit gebroken  en hierdoor is zijn appartement voorlopig onbewoonbaar verklaard. Via het raam van Nico, zijn de vlammen bij hem in zijn woning gekomen. Hierdoor is een gedeelte van zijn inboedel verschroeid en is de gehele woning onder een laag van zwarte roet komen te liggen. Nu is het geval dat hij geen inboedelverzekering heeft en dus voor alle kosten zelf moet opdraaien. Dit is eigenlijk door toedoen van de brand bij zijn beneden buurman, waar de brand is begonnen.  Het geld dat we met deze doneeractie zullen ophalen, zal gebruikt worden voor het inrichten van een nieuw appartement voor Nico. Het overgebleven geld zal gedoneerd worden aan de Dierenambulance.

Willem Dingemanse
19-08-2020

beste donateurs,

langs deze weg wil wij, nico louwerse en zijn begeleiders, jullie allemaal vriendelijk bedanken, voor de donaties die jullie gedaan hebben.

ondertussen hebben we het bedrag bij elkaar gekregen. waar ik erg blij mee ben, zodat ik weer een nieuwe start kan maken in mijn toekomstige andere woning. 

momenteel zijn we bezig om de oude woning leeg te halen, door de brand en rook schade is er maar weinig over gebleven wat nog bruibaar is.

ik hoop binnenkort een nieuwe start te kunnen maken, in een andere woning, en daar kan ik het gedoneerde geld heel goed voor gebruiken.

zodra er meer nieuws is proberen wij als begeleiders weer een update te plaatsen.

nogmaals bedankt voor de donaties namens nico en zijn begeleiders.

 


 

Laat een reactie achter

466 donaties
€ 10.105,00
Doel: € 10.000,00
101%

Deze actie is gesloten.