Beleefde zorg | Geld inzamelen
 
 

Beleefde zorg

Beleefde zorg voor dementerende ouderen

De zorg ook uw zorg? Ik hoop het.

Met veel plezier werk ik in de thuiszorg. De groep alleenwonende ouderen met dementie wordt steeds groter. Deze kwetsbare groep is afhankelijk van de zorg van mij en mijn collega zorgverleners in de thuiszorg. Dit is vaak een langdurige zorgrelatie. Met als doel een fijn leven in de vertrouwde omgeving thuis in de wijk.

Mijn wens is dat ik de zorg voor dementerende ouderen in de thuiszorg kan verbeteren. Hoe dan zult u denken...

Door een cursus te volgen in observeren. Dit is een snel en effectief middel om advies te geven aan collega verzorgende. Het is heel belangrijk dat de verzorgende ook de onuitgesproken signalen oppikt. Het is heel belangrijk dat een verzorgende de achtergrond en persoonlijkheid van de mens kent van degene aan wie hulp wordt geboden. Het zijn de kleine dingen die het hem doen en recht doen aan onze ouderen die nederland hebben opgebouwd.

Dit is een beproefde methode om de zorg te verbeteren. Het voorkomt agitatie en onvrede bij de dementerende ouderen. Ook is aangetoond dat het werkplezier wordt verhoogd voor de verzorgenden

 

De cursus is een officiele cursus van 4 dagen. En voor een klein bedrag ben ik al enorm geholpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.250,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.