Belastingschuld na dakloosbestaan | Geld inzamelen
 
 

Belastingschuld na dakloosbestaan

Na me uit mijn dakloos bestaan gevochten te hebben, nekt de belastingdienst me.

Te jong het huis uit vanwege huiselijk geweld en narcisme. Vluchtend voor pijn en angst. Te jong op eigen benen te staan. Door deze onzekerheid liep ik PTSS op doordat een medewerker misbruik heeft gemaakt van de beknellende situatie waarin ik me toen al bevond.

Door dit misbruik raakte ik in een depressie en deze beste man heeft er vervolgens voor gezorgd dat ik ook mijn baan kwijt raakte. Dit midden in de recessie en ik dus geen werk kon vinden. Ondanks de PTSS en de daaraan gerelateerde depressie heb ik mezelf toch iedere dag van uitzendbureau naar uitzendbureau gesleept wat helaas niet mocht baten. Ik raakte mijn appartement kwijt en durfde niemand om hulp te vragen. Schaamte en schuldgevoelens hadden de overhand en leefde ik een half jaar op straat, iedere dag hopend op een baantje. Na verschillende baantjes, zwart en wit werken heb ik me hier uit weten te knokken. Iedere Euro die ik overhield heb ik aan ICT trainingen besteed om een carriere op te bouwen en uit de schulden te krabbelen. Een lening afgesloten om mijn opgebouwde schulden af te lossen. Eenmaal in rustig vaarwater stortte ik in een burn-out.

 

Toch heb ik me uit de burn-out weten te knokken. Heb een mooie baan, maar ik heb niet meer de energie om een tweede baan erbij te nemen. Ik dacht alles geregeld te hebben, maar nu komt de belastingdienst langs en wil nog 10.000 euro binnen 14 maanden hebben. Geld dat ik niet op zo'n kort termijn heb, geld dat ik heb gespendeerd aan ICT trainingen om niet meer op straat te komen staan.

 

Ik vecht al heel mijn leven om mijn hoofd boven water te kunnen houden. Maar nu ontbreekt mij die kracht. Nooit heb ik een Euro van de overheid gevraagd, niet toen ik een minimum inkomen had en op mijn 18e al op me zelf woonde, niet toen ik werkloos raakte en niet toen ik op straat leefde. Toch komt de overheid nu zijn geld opeisen. Terecht ik heb belasting te betalen, maar niet meer de kracht om dat op dit korte termijn te doen... HELP!

 

UITLEG AFBEELDING:

Dit alles komt in een boek waar de afbeelding een passage van is. Een hulp boek voor jongeren die ik tussen de biografie door advies en uitleg geef over de psychische gevolgen en hulpmiddelen die er zijn. Hulpmiddelen waar ik vandaag de dag pas van af weet.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.