Bejaard koppel helpen na diefstal spaargeld

Bejaard koppel helpen na diefstal spaargeld | Geld inzamelen
 
 

We zijn in het jaar 2017, Godelieve en haar man zijn al jaren op pensioen en proberen te genieten van alle rust.

Tot op een dag mevrouw naar de bank gaat om geld af te halen en merkt dat alle rekeningen op 0 staan. Na onderzoek van de bank komen ze te weten dat het de kleinzoon is die sinds een tijd al het geld heeft opgenomen voor luxeproducten. Ze dienen een klacht in bij de politie maar wat blijkt nu? Voor de wet bestaat er geen diefstal tussen familieleden. Dus kunnen ze hun geld ook niet terug eisen. 

Beide leven van een klein pensioen en ze komen tot de vaststelling dat het onmogelijk is om op een leeftijd van bijna 80jaar van 0 te moeten herbeginnen dus beslissen ze met pijn in het hart om hun woning te verkopen.

Ik ken deze mensen al heel lang, ben er bijna opgegroeid dus beslis ik dat ikzelf de woning koop en ze de kans geef om er in te blijven wonen tot hun laatste dag.

Dit zou normaal gezien een nieuwe start moeten geweest zijn, maar daar was die kleinzoon terug. Nog steeds kwam hij geld vragen..maar ze weigerden hem om iets te geven dus heeft hij beslist om ze te bedreigen tot hij toch zijn zin kreeg en nu 4jaar later zitten deze personen terug in zak en as.

Ondertussen mag de kleinzoon niet meer langskomen maar is het spaarpotje dat deze mensen hadden om hun oude dag rustig rond te komen terug leeg.

Mevrouw heeft gezondheidsproblemen, heeft een knieprothese moeten laten steken, kan 's nachts niet slapen van de schrik,.....

Hopelijk kunnen jullie mij helpen om deze mensen te helpen om hun oude dag op een fijne manier te kunnen beleven.

 

Alvast bedanktEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.