behoud woning ivm beslaglegging

behoud woning ivm beslaglegging | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn een echtpaar van 80 en 74 jaar, zelf heb ik buikvlieskanker en is maar beperkt behandelbaar.

In 2016 zijn wij door onze zoon uit het huis gezet waarbij hij zijn schulden op ons achterliet.

In 2017 is hij een rechtzaak tegen ons begonnen om van ons nog meer goederen en geld te verkrijgen na een rechtzaak van 4 jaar heeft hij van de rechter voor een gedeelte gelijk gekregen en moesten wij goederen overdragen, geld kon niet want dat hadden wij niet.

Wij hebben die goederen overgedragen en hij zou die komen ophalen wat hij niet deed al waren er afspraken over, ik heb toen zelf die goederen opgestuurd, maar dat was ook niet goed.

Door de rechtbank was een dwangsom opgelegd en onze zoon heeft deze dwangsom moetwillig met alle smoezen  laten oplopen en heeft nu beslag op ons huis laten leggen en wil dit binnen een maand per executie laten veilen en ons dakloos maken.

Wij zitten nu in zak en as en weten geen uitweg meer omdat de bank de bestaande hypotheek niet wil verhogen en geen overwaardelening verstrekt.

Ik hoop dat we steun mogen ontvangen en zouden daar zeer dankbaar voor zijn zodat wij onze laatste jaren nog met een klein beetje geluk in ons eigen huisje mogen doorbrengen alle steun die wij mogen ontvangen is welkom.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.