Behoud van de Prikkedam | Geld inzamelen
 
 

Behoud van de Prikkedam

We hebben jouw hulp nodig om te blijven bestaan

Met jouw donatie proberen we verder te gaan met aanpassingen om dwangsommen te voorkomen en onze prachtige baan te behouden voor toekomstige generaties. Volgend jaar bestaat MSV de Prikkedam 75 jaar, wat een rijke historie ligt er op deze prachtige baan in Makkinga. Grote nationale en internationale wedstrijden zijn hier verreden. Graag willen we deze mijlpaal vieren , echter bevinden we ons al lange tijd in een juridische storm.

Hoewel alle motoren tijdens de trainingen aan de KNMV norm voldoen, worden er toch nog enkele onverklaarbare geluidspieken geconstateerd. Deze hebben zeer hoge dwangsommen tot gevolg. MSV de Prikkedam doet er alles aan om dit te onderzoeken. Denk hierbij aan adviesbureaus voor geluid, juridisch advies en investeren in geluidsreducerende middelen. Al deze zaken kosten veel geld, naast alle dwangsommen die moeten worden betaald. 

Ons geld raakt op en als jij ook hoopt dat de Prikkedam nog minstens 75 jaar blijft bestaan, kun je een donatie doen op onderstaand bankrekeningnummer.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

375 donaties
€ 23.230,00