Behandeling in Duitsland tegen slokdarmkanker. | Geld inzamelen
 
 

Behandeling in Duitsland tegen slokdarmkanker.

Jonge vader met uitgezaaide slokdarmkanker wilt vechten voor zijn leven!

Vorige week werden wij als familie opgeschrikt door het vreselijke nieuws dat mijn broer slokdarmkanker heeft met uitzaaiingen. De prognose was dat mijn broer nog enkele maanden en in goede gevallen nog een jaar te leven heeft. Dit nieuws kwam heel erg hard en volkomen onverwachts aan.

Na het enkele dagen te laten bezinken zijn we zelf op onderzoek gegaan en kwamen van veel Nederlanders positieve verhalen tegen die soortgelijke nieuws te horen hebben gekregen en hun heil in Duitsland gezocht hebben. In het Helios kliniek (Duitsland) willen wij terrecht voor verdere behandeling.

Mijn broer (44 jaar oud) staat nog in de bloei van zijn leven en is vader van twee prachtige kinderen. Zoals iedere ouder wilt hij ook zijn kinderen zien opgroeien en wilt hij daarom keihard voor zijn leven vechten. Een groot deel van de behandelingen wordt gelukkig vergoed door de verzekering alleen worden de kosten voor Hyperthermie en enkele andere behandelingen die onder het kopje altenatieve zorg vallen niet vergoed. 

Wij hopen langs deze weg steun te kunnen krijgen zodat wij zo snel mogelijk kunnen starten met de behandeling in Duitsland.
Tijd staat op het moment niet aan onze kant maar wij hopen dat dit door jullie hulp en de medische zorg in Duitsland in onze voordeel zal veranderen. 

We zijn een ieder dankbaar die ons kan en wil steunen in deze moeilijke tijd.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

531 donaties
€ 15.510,00
Doel: € 15.000,00
103% / 38 dagen te gaan