Begrafenis voor mijn moeder | Geld inzamelen
 
 

Begrafenis voor mijn moeder

help mij en mijn broertje de begrafenis van mijn moeder te financieren.

Ik ben een dame van 20 jaar, wonende bij mijn moeder en broertje van 6. Op mijn 3e ben ik mijn vader verloren aan een auto ongeluk.. ik ben dus altijd samen geweest met mijn mijn moeder tot dat 6 jaar geleden mijn moeder een nieuwe vriend kreeg, ik had al zolang geen glimlach op haar gezicht gezien, ik was zo gelukkig voor haar. Ik mocht hem niet, maar zolang mijn moeder maar gelukkig was. Hieruit kwam mijn broertje, of te wel half broertje maar voor mij is het gewoon mijn broertje. Na de geboorte was de vriend van mijn moeder gevlogen. Geen afscheid, geen sorry en geen uitleg. Weg was hij. Hij gaf niks om zijn kind. Kapot was ze hiervan, vanaf toen ging het slechter. Mn moeder moest de bijstand in. Ik ging nog naar school maar hielp haar waar ik kon. Ik zorgde voor mn broertje terwijl zij elke dag diehard aan het werk was. Dit brak mijn hart. Maar ik geloofde dat we er samen met zn drietjes wel uit kwamen. Doordat de vriend van mijn moeder weg is gegaan, kwam mijn moeder met schulden te zitten. Maar na 5 jaar van het minimale te leven zijn we uit de schulden gekomen. Het ging ons lukken, eindelijk ging het weer de goede kant op. We konden geen dagjes weg of op vakantie maar we waren zo gelukkig met zn 3en. De afgelopen 2 jaar ging goed, uiteindelijk kon mijn moeder gewoon gaan werken en uit de bijstand. Het leek zo goed te gaan, tot dat ik vorige week aan het opassen was op mn broertje, we speelde met de lego.. de deurbel ging.. ik deedt open en ik zag 2 agenten staan. Ik schrok, ik dacht eigenlijk dat het om een parkeer boete ging die ik nog niet had betaald. Ze vroegen naar mijn naam en vroegen om binnen te komen, met een trilende stem stemde ik toe. Ze zeiden “ga maar even zitten er is iets gebeurd en we moeten met je praten, je moeder heeft een auto ongeluk gehad en is hier bij omgekomen...” Niet weer.. waarom gebeurd dit opnieuw, dit is een grap, nee dit kan niet, droom ik? Er ging van alles door mijn hoofd, ik keek naast me en zag mijn broertje met zijn lego op de grond spelen. Hij had niks door, de wereld ging onder mijn voeten vandaan. Ik schrijf dit nu en ik denk aan dat koppie van hem toen ik het moest vertellen.
Ik besef het nog steeds niet, ik ben allebei mijn ouders kwijt geraakt. Mijn lieve moedertje, ze deedt zo erg haar best voor ons. Zelfs toen ik bekeerde had ze geen oordeel, ze was een prachtig mens en ik mis haar verschrikkelijk.

Ik ben de enigste die overblijft, geen familie waar contact mee is. Ik zal voor mijn broertje zorgen tot mijn dood. Afgelopen week moest ik beginnen met het plannen van de begrafenis. Ik kwam erachter dat mijn moeder helemaal niet verzekerd is. Ik weet niet wat ik moet doen, ik gun mijn moeder een mooie begrafenis. Ook wil ik in het huis van mijn moeder blijven zodat ik kan blijven zorgen voor mn broertje. Ik denk dat me dit wel gaat lukken met mn loon. Ik wil niet dat mijn broetje weg moet en mijn moeder zou dat absoluut niet willen

 

Help mij alsjeblieft de begravenis financieren, jullie zijn allemaal welkom. Mijn moeder zou jullie eeuwig dankbaar zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

324 donaties
€ 3.687,00
Doel: € 6.000,00
61%