Begeleiding overlevers gerelateerd geweld

Begeleiding overlevers gerelateerd geweld | Geld inzamelen
 
 
Herstellen van gerelateerd geweld !

Als ervaringsdeskundige, coach en begeleider wil ik lotgenoten van gerelateerd (partner) geweld helpen door voor hun de drempel te verlagen. 

Vaak zijn er wachtlijsten in het sociale domein waardoor vrouwen onverhoopt op wachtlijsten komen te staan. Zelf heb ik ook in deze positie gezeten en liep hierdoor veel te lang met mijn ziel onder mijn armen, waardoor ik onnodig extra geleden heb.

Om deze doelgroep te helpen wil ik korte coaching/begeleiding  trajecten aanbieden tot deze vrouwen weer in de reguliere hulpverlening terecht kunnen. De meeste vrouwen zijn niet draagkrachtig om dit te kunnen betalen. Daarom wil ik graag deze pilot opzetten. 

De vrouwen die al zo kwetsbaar zijn, geen vertrouwen meer hebben dat het beter zal gaan. Mijn ervaring en kennis gaat ervoor zorgen dat ze de overbrugging van de wachtlijst naar de zorg kunnen gebruiken om te beginnen aan hun herstel. Dat is de eerste stap van een lang herstelproces. 

Door deze vrouwen te helpen  help ik indirect ook hun kinderen als die er zijn. Het is een aaneenschakeling van een positieve werking die de directe omgeving ook helpt!

Helpt u mij mee om deze vrouwen en hun omgeving te begeleiden met hun herstel?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.