Beetje bij beetje in Zuid Afrika , help mee! | Geld inzamelen
 
 

Beetje bij beetje in Zuid Afrika , help mee!

Naar Zuid Afrika voor het goede doel. Hiervoor heb ik uw hulp hard nodig

Als ALO student aan de Fontys Sporthogeschool ga ik samen met een groep studenten voor het goede doel naar Zuid-Afrika. Waarom naar Zuid-Afrika?

Ons doel is om een bijdrage te leveren aan de gezonde leeftijl van de (wees)kinderen in Zuid-Afrika door middel van sport en bewegen, waarbij plezier en samenwerking voorop staat.

In Zuid-Afrika groeien er namelijk 120.000-160.000 weeskinderen op zonder familie. Sommige van hen worden opgevangen door weeshuizen. Ook de kinderen met familie hebben het niet al te breed. De kinderen groeien meestal op in townships (buitenwijken) en leven met meerdere in kleine huisjes, gemaakt van golfplaten.

Tijdens het verblijf ga ik samen met mijn medestudenten sport- en spelactiviteiten verzorgen. Daarnaast gaan wij de leiders begeleiden in het geven van de sport- en spelactiviteiten, zodat zij het kunnen blijven aanbieden wanneer wij weg zijn. Ook zullen wij materialen gaan aanschaffen die gebruikt kunnen worden tijdens de actviteiten. Wij gaan sportvelden, parken en speeltuinen aanleggen/renoveren zodat de (wees)kinderen hier gebruik van kunnen blijven maken als wij weg zijn.

Doordat alle projecten in samenwerking met Wilde Ganzen wordt uitgevoerd, is er een grondige screening vooraf en een rapportage achteraf. Daardoor kan er gegarandeerd worden dat het geld op een goede manier wordt besteed.

Uw donatie gaat naar:

- Aanleg/renovatie sportvelden- parken

- Aanleg/renovatie speeltuinen

- Aanschaf sport/ en spelmaterialen

- Bomen planten (zorgen voor de schaduw)

- Alledaagse materialen als matrassen, dekens, etc. 

 

Zorgt u ook voor de glimlach op hun gezicht? Dat kan, met uw donatie!

Alvast bedankt voor uw steun, vrijgevigheid en aandacht!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.