Bed And Downies | Geld inzamelen
 
 

Bed And Downies

Bed Downies, een b b waar mensen met een beperking kunnen leren en ontwikkelen

Bed & Downies

In de zomer van 2017 willen wij de deuren van Bed & Downies openen. Bed & Downies is een bed en breakfast, waar jongvolwassenen met een verstandelijke beperking kunnen werken en leren. Op deze manier kunnen zij participeren in de maatschappij.

 

De medewerkers die bij ons komen werken zijn mensen met een verstandelijke beperking. Unieke en bijzondere mensen die ook graag in de samenleving participeren. Vol trots en enthousiasme zullen zij, onder begeleiding van professionele begeleiders, de bed & breakfast kamers netjes houden en uw ontbijt serveren. We kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Ook zij verdienen een kans! Samen met onze begeleiders en onze medewerkers zullen wij u een plezierige tijd bezorgen in ons bijzondere bed & downies. Graag verwelkomen wij u bij bed & downies in Groede!

 

In onze Bed & Downies beleef je een unieke ervaring. Om dit waar te kunnen maken, hopen we dat we een bedrag bij elkaar gaan halen door middel van crowdfunders, misschien dus wel door u! Als dank krijgt u bij ons een voucher voor een gratis overnachting bij een donatie van minimaal 50 euro.

 

Het bedrag, dat opgehaald wordt vanuit de crowdfunding, zal gebruikt worden voor een locatie. Elke werknemer kan bij ons werken, op z’n eigen niveau. Het doel van Bed & Downies is om al het personeel optimaal te kunnen laten ontwikkelen binnen het horecavak; iedereen op zijn eigen niveau en met zijn eigen doelen.

Bezoek zeker ook onze website met het gebouw dat wij zouden willen aankopen voor Bed & Downies.

http://www.bedanddownies.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.