Beat the plastic waste in Central Vietnam! | Geld inzamelen
 
 

Beat the plastic waste in Central Vietnam!

Van de 195 landen staat Vietnam op de 5e plaats van de grootste vervuiler ter wereld.

Beste lezer,

 

Mijn naam is Michelle Homans en momenteel ben ik werkzaam bij het Corporate Social Responsibility-team van Laguna Lang Co in Centraal-Vietnam. Dit team ondersteunt lokale gemeenschappen met milieukwesties die ze zelf niet kunnen oplossen. Ik hoop dat je mijn dringende oproep hieronder zult lezen!

Van de 195 landen staat Vietnam op de 5e plaats van de grootste vervuiler ter wereld, voornamelijk veroorzaakt door de consumptie van plastic. Helaas zijn de meeste inwoners van de kleine dorpen niet in staat om plastic door duurzame producten te vervangen vanwege de heersende armoede. Dit is een kans om de mensen van Lang Co te helpen actie te ondernemen tegen het plastic probleem. Samen kunnen we wel een verandering aanbrengen! 

 

Waar gaat het project over?

 

Workshop en schoonmaken van de stranden van Lang Co

Omdat we geloven dat onderwijs de basis is voor verandering, bieden we lokale kinderen, studenten en medewerkers van Laguna Lang Co een workshop aan over de huidige toestand en negatieve gevolgen van individueel plastic gebruik. Vervolgens wordt er gefocust op de practische acties die individuen kunnen ondernemen om dit plastic probleem aan te pakken. Daarom zal de workshop worden opgevolgd door twee schoonmaakdagen op de stranden van Lang Co.

 

Plastic flessen en plastic zakken vervangen

Om impact op de lange termijn te creëren, is het belangrijk dat mensen hun dagelijkse gewoonten veranderen. Met ons project willen we mensen helpen om deel uit te maken van de wereldwijde veranderende gemeenschap door hen een aantal hulpmiddelen te bieden. Een duurzame dopper voor boeren en kinderen, aangezien zij enkel toegang hebben tot schoon drinkwater en een kaki-tas voor vrouwen om hun dagelijkse boodschappen (fruit en groenten) op de markt in op te bergen. De tassen worden ontworpen en gemaakt door lokale ondernemers omdat zij het beste weten wat de bevolking nodig heeft en natuurlijk om de lokale economie te stimuleren. Nadat deze geschenken zijn ontvangen, krijgen de mensen instructies over het gebruik van de hulpmiddelen bij hun dagelijkse activiteiten.

Hoe kun JIJ helpen?

Het zou geweldig zijn als je me kunt steunen met een kleine schenking, zodat we deze duurzame doppers en tassen kunnen kopen. Samen kunnen we een schonere en veiligere omgeving realiseren in Centraal Vietnam. - small change, BIG step! - 

Geïnteresseerd in het geven van een donatie? Laat het mij alsjeblieft weten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.