BDSM en K!NK | Geld inzamelen
 
 

BDSM en K!NK

Help ons de kosten laag te houden

Met veel liefde & passie deel ik met regelmaat mijn kennis en schrijf ik nieuwe topics voor mijn website betreffende BDSM & K!NK. Dit omdat omdat ik graag mijn kennis deel en andere voor fouten wil behoeden die ik zelf helaas wel gemaakt heb. Maar dat alles kost ook geld. 

Ik wil absoluut geen betaalde website worden. Ontvang dan ook liever giften vanuit het ♥. Maar het zou fijn zijn wanneer er naast de liefde & passie waarmee ik mijn kennis deel er verlichting komt in de kosten die ik maak voor mijn website. Denk daarbij aan de kosten van bijvoorbeeld de serverruimte en de plug-ins die ik gebruik.

Zodat ik mijn kennis met jullie kan blijven delen en ik mijn website bdsmenkink.nl  online kan houden.

Op deze manier blijf ik namelijk ook gewoon bereikbaar voor de mensen met een kleine portemonnee. Weet zelf maar als te goed wat dat is. Ik wil dus liever iemand de optie geven om te doneren en ze tot niets verplichten.

Wanneer je mij in mijn werk wilt steunen en dus een donatie wilt maken vanuit het ♥ kan dat op deze manier. En dat kan ook geheel anoniem. Ook ik krijg dan geen gegevens te zien.

Liefs Simone - bdsmenkink.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

13 donaties
€ 208,00