Bassis school opknappen in Bosnië

Bassis school opknappen in Bosnië | Geld inzamelen
 
 

Hallo, 

Mijn naam is Iris en ik zit op het Alfa-college in Hoogeveen.

Een groep studenten waaronder ik gaan via het goededoel Out of area (http://www.outofarea.nl) een basis school opknappen in Bosnië. Maar daarvoor zijn we geld nodig voor onze "klus pot" en zal het geld ook dus ook alleen gebruikt worden voor alle materialen die wij nodig zijn om de school op te knappen.

Wanneer u geen geld heeft of kunt doneren aan ons doel, maar wel graag iets wilt doen om ons te helpen. Zijn wij ook u ook heel dankbaar met spullen die de kinderen op het schoolplein kunnen gebruiken en houden. Zoals stepjes, doeltjes, stelten, schommels, ballen ect. Om een beetje een beeld te kunnen geven wat wij gaan doen heb ik een een link van een Youtube filmje er bij geplaats van een basis schooltje die ook via onze school en het goede doel Out of area opgeknapt is. 

De studenten van het Alfa-college, Out of area en zeker de leerlingen zullen heel blij en dankbaar wezen, wanneer u een steentje zou willen bij dragen aan ons project doormiddel van een (kleine) donatie of bruikbare goederen (Daarvoor kunt u een mail sturen naar: i.drenthen@student.alfa-college.nl)

Alvast vriendelijk bedankt 🙂

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 5,00