Basisbehoeften verbeteren voor kinderen in Namibië

Basisbehoeften verbeteren voor kinderen in Namibië | Geld inzamelen
 
 
Ik haal geld op, zodat ik in Namibië scholen kan gaan opknappen.

Zoals je misschien wel weet ga ik 9 oktober met een groepje van 24 leerlingen van school naar Namibië . We gaan daar twee weken naartoe met als doel twee scholen op te knappen. De ene school is in Windhoek,  de andere is midden in de woestijn. De kinderen die op de school zitten in de woestijn kunnen natuurlijk niet op en neer naar huis. Zij blijven hier dan ook meestal een jaar of langer.

We gaan deze scholen opknappen, om de levensomstandigheden van deze kinderen, die momenteel verschrikkelijk zijn, te verbeteren.  Een paar voorbeelden van hun levensomstandigheden zijn: alle ramen in hun slaapzalen zijn kapot, hierdoor waait er allemaal woestijnzand binnen op de kinderen,  terwijl ze aan het slapen zijn. De meeste kinderen slapen niet eens op een echt matras, maar op een paar dekens of een zelf gecreëerd iets. Op de school zitten honderden kinderen en er is maar één wasmachine. Kort gezegd het hele schoolgebouw ziet er vies en oud uit en bijna alles is kapot.

Hier gaan wij wat aan doen door onze handen daar ter plekke uit de mouwen te steken. Om deze reis en actie te kunnen betalen spaar ik mijn geld met bijbaantjes zoals bij Albert Heijn, oppassen,  in de tuin werken en schoonmaken én zoek ik sponsors. Mijn hele leven droom ik er al van om iets te doen voor een goed doel ( met name voor kinderen ) en om naar Afrika te gaan. Deze actie/reis zorgt niet alleen dat ik één droom kan vervullen maar twee. Wil jij mij helpen mijn droom waar te maken? Dan kan je dat hieronder doen.

Groetjes Levi

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 685,00
Doel: € 1.700,00
40%

Deze actie is gesloten.