Badkamer voor kim | Geld inzamelen
 
 

Badkamer voor kim

Kim heeft een hersen infact gehad en is verlamd aan 1 kant haar badkamer moet gerenoveerd

Lieve familie, vrienden, bekenden maar ook onbekenden,

Normaal gesproken ben ik niet zo van de acties en het delen op Facebook, maar voor mijn bonusmama doe ik het graag.

Op 30 augustus 2018 heeft mijn allerliefste bonusmama Kim een zware herseninfarct gekregen. Hierdoor is zij aan haar linkerkant van haar lichaam verlamd geraakt. Ook haar zicht is hierdoor aangetast, ze kan nog maar voor 30% zien.
Kim werkt keihard aan haar herstel en gelukkig met positieve verandering! Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee en we konden niet wachten op het bericht wat we afgelopen week hebben gekregen.
KIM MAG NAAR HUIS❤️

Nou is het huis van Kim niet voorbereid op haar terugkomst en moet er vooral veel gebeuren aan de badkamer. Deze moet zo veel mogelijk worden aangepast zodat Kim ook zelfstandig weer kan genieten van een warme douche of misschien zelfs een warm bad. Helaas vergoed de WMO dit niet (volledig), terwijl de badkamer absoluut gevaarlijk is voor Kim om te gebruiken (douchen in bad, niks om aan vast te houden etc.).

Ik ben super trots op Kim en wil graag mijn steentje bijdragen. Alleen ook ik heb dit grote bedrag voor een badkamer renovatie niet zo 1,2,3 op mijn rekening staan. Ik wil jullie vragen om een kleine donatie, want: ‘Wie ‘t kleine niet eert, is ‘t grote niet weerd.’

Alle kleine beetjes helpen en elke cent wordt ontzettend gewaardeerd, net als het delen van dit bericht!!

Alvast super bedankt voor het delen en/of een donatie!! ❤️

Heel veel liefs Naomi.

Ook bedankt namens Kim voor alles ❤️
Voor vragen etc. mag je mij natuurlijk een berichtje sturen!

Ons doelbedrag is natuurlijk groot, omdat een badkamer ontzettend veel geld kost. We hopen zo dicht mogelijk bij het doelbedrag te komen en alle hulp is welkom!

Samantha
30-11-2018

Beste allemaal,
Ten eerste wil kim jullie allemaal ontzettend bedanken voor alle donaties en lieve reacties tot nu toe, Kim is gister middag thuis gekomen, Ze hoopt snel mogelijk dat haar doel wordt gehaald. Zodat zei snel veilig en heerlijk kan  genieten van haar nieuwe badkamer.


 

Laat een reactie achter

172 donaties
€ 5.020,00
Doel: € 5.000,00
100%