Bacteriofagen behandeling | Geld inzamelen
 
 

Bacteriofagen behandeling

Met bacteriofagen de Escherichia coli in mijn blaas en urineweg bestrijden.

Naar aanleiding van een terugkomend infectie in de urinewegen en blaas die veroorzaakt wordt door een E.Coli bacterie
ben ik deze campagne begonnen.

Mijn naam is Mohamed, 19 jaar
Ik heb Spina Bifida ook wel bekend als “open rug” maar in een andere vorm occulta (speciefieke vorm)

Door deze aandoening heb ik een verminderde functie van mijn blaas nieren en urine wegen waardoor ik een catheter gebruik.

In in de afgelopen jaren ben ik vaak opgenomen geweest omdat ik een infectie                                telkens opliep door de E.Coli bacterie. Tevens heb ik vaak ook normale antibiotica kuren gehad. Maar in de loop van de jaren werken steeds minder antibiotica’s om deze bacterie te bestrijden. Momenteel heb ik alleen 1 antibiotica die volgens onderzoeken werkt (Nitrofurantoïne) deze antibiotica heeft ongelofelijke gevolgen. Ik word er ziek, misselijk, depressief en moe van. Maar bij een dokters bezoek word aangegeven dat het het enige antibiotica is die oraal behandeld kan worden. Voor de rest bestaat de beperkte lijst uit antibiotica’s die via het infuus gediend worden.

Dan zou ik bij elke infectie een week opgenomen moeten worden voor een behandeling. Op deze manier zal ik niet aan school kunnen werken en achterstanden oplopen, die momenteel zich aan het opstapelen zijn.

Maar, er bestaat een behandeling met de term “bacteriofagen” dit is een bacterie die uit verschillende soorten bestaan. En deze bacteriën leven met andere bacteriën en ook in ons lichaam, maar niet waar het schadelijke bacterie mijn infecties veroorzaakt.

Deze behandeling is volgens mijn research in Zwitserland en Georgië leverbaar. Maar tijdens een aanvraag procedure van mijn zorgverzekering werd deze behandeling als “niet erkend beschreven en afgekeurd” waardoor deze behandeling niet vergoed wordt vanuit de basis en aanvullende verzekering.

Deze kosten liggen gemiddeld tussen de €8.000,00 en €10.000,00
Maar om hier een beeld van te kunnen krijgen moet ik volgens de kliniek aanwezig zijn voor een consult en een aantal onderzoekjes om te kijken of zo’n “bacteriofaag matcht met de E.Coli bacterie. en of er een opmaat gemaakte bacterie moet worden ontwikkeld

En ik hoop om deze behandeling te kunnen uitvoeren en weer verder kan gaan met mijn leven, opleiding zoals ieder gezond mens!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.