Back2Basics PK's eerste freerunhal.

Back2Basics PK's eerste freerunhal. | Geld inzamelen
 
 

Eindelijk is het zo ver! Back2Basics PK krijgt een geheel eigen freerun hal! Nadat wij ons 6 jaar lang keihard hebben ingezet voor de Nederlandse freerun community krijgen wij eindelijke onze eigen plek. Per september 2017 is de Freenrun University een feit!

Wij willen hier een onmisbare freerun facility van maken. Ons doel is om de freerun hal zo in te richten dat elke skill en beweging op elk niveau beoefend kan worden.
Naast de reguliere lessen in de hal willen wij ons ook gaan inzetten voor kinderen die extra zorg nodig hebben. Dit willen we vanuit de reguliere freerun lessen gaan financieren.

In onze freerun hal is een foampit onmisbaar. Helaas kunnen wij ons naast de inrichting nog geen foampit veroorloven en daarom hebben wij JULLIE steun nodig!

Vind je onze lessen leuk of ben je wel eens bij één van onze events geweest? Dan weet je dat wij altijd met ons hart voorop werken en er alles voor over hebben om freerunnen naar het volgende niveau te tillen!
Door een kleine donatie te doen help je ons dichter bij ons doel. Elk bedrag, groot of klein, betekend onwijs veel en helpt ons veiliger te landen.

Donaties boven de € 50,- ontvangen 2 VIP uitnodiging naar de officiële opening.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
67 donaties
€ 3.596,00
Doel: € 3.500,00
102%

Deze actie is gesloten.