Back on track | Geld inzamelen
 
 

Back on track

bedrag nodig voor zieke hond, schulden, apparatuur heroppak eigen bedrijf

Na 2 jaar vol ellende wil ik het leven weer op gaan pakken als nooit te voren. Mijn dromen als 23 jarige gaan oppakken en mijn plaats in de maatschappij opnieuw veroveren.

 

Doordat mijn relatie in 2016 werd verbroken doordat ik mijn vriendin aantrof met een man in mijn eigen huis ben ik helaas teruggevallen in oude gewoontes. Ik kwam opnieuw te wonen bij mijn ouders met mijn hond en kon helaas het feestwereldje niet weerstaan. De band met mijn ouders begon weer af te nemen met als gevolg dat ik op straat stond.

 

Na 5 adressen kon ik nergens meer terrecht en heb ik de laatste periode met mijn hond in een schuur gewoont. Het was koud, fysiek en mentaal was ik op. Hulpinstanties waren ingeschakeld en gelukkig kreeg ik afgelopen december dan eindelijk mijn eigen plekje. Dit was een enorme positieve gebeurtenis alleen was ik zelf al een eind afgedreven.

 

Door wachttijden en mijn persoonlijke mentale staat ben ik in deze periode lichamelijk verslaafd geworden en zijn mijn schulden gestegen. Ook werd mijn hond, wat echt mijn steun in alles is geweest en nog steeds is, ziek.

 

Zij lijdt aan leishmania en barbesia, 2 virussen die zij heeft opgedaan in spanje waar zij gebonden is onder een vlonder naast haar dode broertjes en zusjes.

 

Door de afgelopen periode is haar immuunsysteem wat verslechterd waardoor dit virus heeft kunnen toeslaan, bij de dierenarts kreeg ik te horen dat zij voor altijd medicatie zal moeten krijgen. Na de operatie bleek dit niks te doen en moet zij opnieuw behandeld worden. Helaas red ik financieel het niet de rekeningen te betalen en mag ik daar niet meer komen tot ik betaald heb. Dit virus kan dodelijk zijn voor een hond. 

 

Door mijn schulden die inmiddels zijn opgelopen naar 5000 euro heb ik geen mogelijkheid betalingsregelingen te treffen en zal zij niet behandeld kunnen worden.

 

Ik ben inmiddels op eigen kracht nagenoeg gestopt met mijn verslaving en probeer de eindjes aan elkaar te knopen en te zorgen dat ik een tweede kans kan gaan starten. 

 

Ik heb een eigen fotografie bedrijf en dit is altijd mijn droom geweest hier succesvol in te worden. Helaas kan ik op het moment hierin niet verder ontwikkelen doordat mijn apparatuur kapot is gegaan en ik dit niet kan vernieuwen.

 

Ik zou er op dit moment alles voor over hebben vooral mijn hond te kunnen helpen en haar beter te Maken. En op de tweede plaats met een schone lei te kunnen beginnen aan een schuldenloos nieuw leven waarin ik kan gaan vechten voor mijn toekomst.

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.