AW Fireworks TEAM

AW Fireworks TEAM | Geld inzamelen
 
 

Door onze kijkers hebben wij de mogelijkheid om steeds mooiere grotere dingen te doen! Doordat jij onze video's bleef kijken werden we groot genoeg om mooie gave projecten te doen, waar wij erg van genoten en jullie blijkbaar ook! 

Via deze pagina willen we community creeëren die inspraak heeft op het bedenken van de video, we doen het immers ook voor de kijker! 

Door een kleine bijdrage te leveren maak je deel uit van TEAM AW Fireworks! Het geld komt in een gezamelijk pot en JIJ beslist mee waar dit geld aan besteed wordt! Een leuke giveaway binnen de community? Of heb jij een project in gedachte die je super graag wil zien! Samen beslissen we de bestemming van het door jullie ingezamelde geld! En dat is niet het enige! Door lid te worden van het AW Fireworks team willen we je graag de volgende dingen aanbieden!

- Welkom bij het team! We waarderen het erg dat je lid bent geworden van AW Fireworks!

- Toegang tot een privé instagram account alleen toegankelijk voor leden! Op dit Instagram-account zal door ons vaker worden gepost, we hopen op meer interactie met de kijker en kom je eerder te weten welke video's er aan komen. 

- Behind the scenes! Dus meer livestreams en je blijft altijd op de hoogte!

- Exclusieve giveaway's! We gaan onder onze leden allerlei leuke producten weggeven die alleen gelden voor leden! Zo heb je vaker en meer kans op leuke prijzen!

- Wie betaald, bepaald! Van de gezamelijke pot gaan video's worden gemaakt die jij altijd al wilde zien op ons kanaal! Dus laat het ons weten, en stem mee!

Wij kijken er erg naar uit om jou in ons team te verwelkomen! 

AW Fireworks Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.