Autootje voor mijn gezin

Autootje voor mijn gezin | Geld inzamelen
 
 

Ik ben een alleenstaande moeder (37) van 4 geweldige kinderen die ik, helaas, helemaal alleen opvoed.

2 van mijn kinderen hebben zware astma en moeten met regelmaat naar de dokterdienst of het ziekenhuis.

Ik werk, maar heb wel een minimum inkomen helaas en sparen voor een auto is heel lastig. Vooral omdat er vaak iets extra nodig is voor de kinderen (busritje, auto lenen of vervoer naar ziekenhuis is ook niet gratis, dichtsbijzijnde zkh is 30 min verderop, dus dit moet altijd aan de kant liggen) of alle andere uitgaven die altijd onverwachts tussendoor komen.

Mijn grootste wens is een leuk klein autootje. Ik geef niks om het uiterlijk van een auto. De enige voorwaarden die ik heb is dat hij veilig is om mijn kinderen in de vervoeren, een nieuwe APK heeft en 5 deurs. Dit zou mij/ons meer vrijheid geven mbt ziekenhuis bezoeken, eens een keer een dagje weg met de kinderen ipv altijd maar thuis zitten terwijl iedereen overal heen gaat maar ook zeker mbt mijn werk, ik zou kunnen gaan zoeken naar iets met meer uren zodat ik eindelijk eens van dat minimum afkom en in de regio waar wij wonen, heb je daar gewoon echt een auto voor nodig.

Elke donatie is welkom en ik hoop echt dat er mensen zijn die mijn situatie begrijpen en ons graag zouden willen helpen...  verzekeringskosten ed zijn het prpbleem niet, het is gewoon echt de aanschaf.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.