autoclub hoopt op voortbestaan! anno 1966.

autoclub hoopt op voortbestaan! anno 1966. | Geld inzamelen
 
 

Door corona hebben wij helaas een lange tijd onze deuren dicht moeten houden waardoor wij een hele lange periode geen inkomsten hebben kunnen genereren voor onze vaste lasten. 
De uitbraak van Corona en de verhoging van onze vaste lasten heeft ons helaas in een positie gebracht dat wij u om hulp moeten vragen. 

Wij willen heel graag het voortbestaan van de club behouden. De club betekent voor heel veel ons. 

De club zorgt ervoor dat wij een ontmoetingsplek hebben waar we samen kunnen komen. Wij komen meerdere keren per week bij elkaar en behouden zo ons sociaal contact. Maar de club zorgt er natuurlijk ook voor dat we onze passie kunnen blijven uitoefenen: het sleutelen aan auto's. 

Gusto autoclub is opgericht in 1966 en is ontstaan uit een personeelsvereniging van scheepswerf en machinefabriek Gusto.
De club bestaat uit 435 leden en 30 vrijwilligers. De meeste vrijwilligers zijn met pensioen waarvan de oudste vrijwilliger 92 jaar is. 

Onze leden zijn mensen van jong en oud. De ene sleutelt aan zijn eerste auto of aan zijn campertje en de ander aan zijn oldtimer. We hebben 3 bruggen met gereedschap.

Naast deze actie zijn wij actief met het werven van nieuwe leden. Nieuwe leden zijn immers ook erg belangrijk voor het voortbestaan van de club. Als u sleutelen ook leuk vindt en/of op zoek bent naar een plek waar u tegen lage tarieven onderhoud wilt laten uitvoeren dan bent u van harte welkom! Iedereen is behulpzaam, als je er niet uit komt dan is er altijd wel iemand in de buurt die met je mee wilt kijken of wilt helpen.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze facebook pagina: Gusto Auto Club

Bedankt voor uw aandacht en wij willen u alvast hartelijk danken voor uw donatie!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 9.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.