Auto Busje voor Rolstoel Scootmobiel

Auto Busje voor Rolstoel Scootmobiel | Geld inzamelen
 
 

Opgemaakt te (Oosterhout nb)

Het is allemaal best moeilijk de problemen een beetje netjes op n rijtje te verwoorden.  Maar ik ga mijn best doen het allemaal een beetje te omschrijven.)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Mijn vrouw 48 jaar is behoorlijk ziek en moet onwijs veel na het ziekenhuis voor controle, En enorm veel ziekenhuis opnames in het Erasmus mc te Rotterdam. Dat is z'n +_ 70 km van ons adres vandaan.

Al ruim 20 jaar heeft ze de ziekte van Chron, Een zware darm ziekte dat door de Jaren heen enorm veel problemen heeft veroorzaakt.

In 2017 heeft ze zelfs al een levertransplantatie moeten ondergaan. Omdat  haar lever ook aangetast werd door al die ontstekingen.

Nu 6 jaar verder kampt ze nog steeds met grote gezondheidsproblemen Helaas door al die ontstekingen loopt haar donor lever nu ook behoorlijk in gevaar omtrent afstotings verschijnselen.Hierdoor moet ze nog meer voor onderzoeken na het ziekenhuis.

Ook In begin 2019 hebben ze al een groot deel van haar dikkedarm moeten verwijderen om zo de ziekte van Chron hopelijk te verminderen maar ook dat was zonder Suc6 Ze werd alleen maar zieker waardoor de artsen hebben moeten besluiten haar te opereren. In november 2021 hebben ze een Stoma moeten aanleggen. Ook nu heeft ze alleen maar grote problemen en enorm veel pijn. Ondanks dat ze een Stoma draagt heeft ze ook nog gewoon ontlasting en dat gepaard met bloed. Ook dit is voor ons een raadsel hoe dat kan. ( dit wordt allemaal onderzocht in het Erasmus.

Ook half december 2021 is ze weer opgenomen geweest in Rotterdam vanwege dat haar Stoma super snel vol zat Overdag z'n 10 tot 15 keer. En s'nachts z'n 4 tot 5 keer per nacht. Dat was zoveel dat ze daardoor is beland in uitdroging en daarbij haar nieren ook niet optimaal z'n werk deden.

Tevens is ze ook zwaar diabetes En dat maakt het er niet minder makkelijk op.

Fietsen lukt al enkele jaren niet meer

En stukjes lopen wordt ook steeds moeilijker,

Een paar minuten in de supermarkt probeer ze meestal wel maar de rest van de dag kan ze dan niets meer.

Ook financieel maakt het ons dit alles niet makkelijker.

Mijn vrouw kan helaas niet aanvullend ziekenfonds verzekerd worden omdat ze daar te ziek voor is. Dat houdt dus in dat we ook zelf een hoop onkosten maken omtrent haar behandelingen. 

Denk hierbij aan:

*Enkele geneesmiddelen die niet vergoed worden,

*Reiskosten om in het ziekenhuis te kunnen komen.

*verschillende behandelingen die niet vergoed worden,

Kortom allerlei rompslomp waar we mee te maken hebben vanwege haar ziektebeeld Maar we proberen in alles positief te blijven. 

Maar we zouden toch erg graag haar de zorg willen blijven aanbieden en altijd te kunnen zorgen dat ze spoedig in het ziekenhuis komt op z'n moment die we de laatste jaren al heel veel hebben moeten meemaken.

De auto die we hebben heeft regelmatig problemem

Waardoor het voor ons soms behoorlijk lastig is om in het ziekenhuis te kunnen komen. 

Langere afstanden zit ze in een rolstoel zodat ze in iedergeval nog wel een beetje mee naar buiten kan. Maar een rolstoel of scootmobiel meenemen in onze auto lukt niet als we een keer wat verderweg willen.

Dus zit ze grotendeels aan huis gekluisterd 

Dus zijn we genoodzaakt om een andere Auto of Busje te moeten aanschaffen zodat we het voor haar een stuk comfortabeler kunnen maken.

Daarom zijn we opzoek naar donateurs die ons kunnen en willen bijstaan.

 

Wie kan en zou ons willen bijstaan.

Zovast super bedankt voor uw giften en begrip

Veel liefs

A,K

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
55 donaties
€ 1.305,00
Doel: € 12.000,00
10%