autistische jonge op weg naar zelfvoorzienend | Geld inzamelen
 
 

autistische jonge op weg naar zelfvoorzienend

jongen met autisme is op zoek naar geld voor starten minimalistisch zelfvoorzienend leven

ik ben tim, 18 jaar oud, en heb een zware vorm van autisme (asperger) hierdoor is  het lastig voor mij om te functioneren in de huidige maatschappij. ik heb de 1e 16 jaar van mijn leven in nederland gewoond en heb hier meerdere langdurige psychische trajecten gevolgd. waarbij uiteindelijk een therapeutische woon-opname tot stant is gekomen, 9 maanden lang, zonder resultaat. volgens vele ben ik niet in staat tot verbeteren en is medicatie dé uitkomst. in die negen maanden heb ik dan ook vele verschillende medicijnen geslikt. toen ik naar huis mocht slikte ik 12 zware pillen per dag, zonder me echt beter te voelen. 

toen ik 16 was ben ik met mijn ouders naar hongarije geëmigreed. hier is meer ruimte en rust voor mij. ik ben van jongs af aan al een groot liefhebber van tuinieren, en heb daarvoor de ruimte hier, en slik ook geen medicatie meer. met mij gaat het hier goed en ik ben erg gelukkig.  leven hier is vrij goedkoop en ik ben van plan een minimalstische zelvoorzienende leefwijze voor mijzelf op te bouwen hier, dat is alles wat ik wil. het probleem waar ik mee zit is het opstarten. zodra ik gevestigd ben kan ik rondkomen van de verkoop van mijn groentes en fruit, echter heb ik eerst budget nodig om een huisje voor mezelf te kopen. 

huizen in onze omgeving zijn vrij goedkoop. kleine huisjes staan momenteel te koop van 8.000 tot 14.000 euro. ik hoop mensen te vinden die bereid zijn mij deze éne gunst te doen, zodat ik een mooi, rustig, zorgeloos leven tegemoet kan gaan. alle beetjes helpen

vraag gerust meer informatie als u wat meer wilt weten

alvast bedankt,

groetjes timEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.