Autism Parent Training Program | Geld inzamelen
 
 

Autism Parent Training Program

Autisme, Marokko, , ABA Therapie , Logopedie, , occupational therapy , Early Intervention

Beste  allemaal,

Ik was een Crowdfunding pagina begonnen op Gofundme omdat ik een internationale vrienden kring heb maar daar heb je maar 1 mogelijkhed om te  doneren en dat is met Creditcard
Op deze pagina zijn er meer opties,
Dus vandaar mijn 2e crowdfunding pagina hier . 


Ons project in Marokko is een
Early Intervention-trainings program voor gezinnen met jonge kinderen die een ontwikkelingsachtersdand hebben of Autisme hebben .

Voor ouders: met een kind met speciale behoeften, zal dit een buitengewoon positieve ervaring zijn Insha Allah.
En aan het einde van dit project zullen deze ouders inshaállah minder gestrest zijn en zullen ze hun kind kunnen helpen om een betere toekomst te hebben
      
Dit is een voornamelijk één-op-één intensieve training, maar zal ook Life Skills-training bevatten voor de kinderen.
Deze training leert de ouders vereenvoudigde methoden van verschillende soorten therapien die geschikt zijn voor kleine kinderen. 

Vroegtijdige interventie (Early Intervention)betekent dingen zo vroeg mogelijk doen om te werken aan de ontwikkelings-, gezondheids- en ondersteuningsbehoeften van een kind.

Vroegtijdige interventie ( Early Intervention)kan het ontwikkelingspad van een kind veranderen en de resultaten voor kinderen en gezinnen verbeteren. De ouder zal een training krijgen en tegelijkertijd zal het kind therapie krijgen. Elk gezin wordt gekoppeld aan een expert die het gezin helpt om de doelen van deze training te bereiken.


De zorg voor een kind dat fysiek, emotioneel of gedragsmatig afwijkt van de norm, heeft zijn eigen stressoren voor de ouders.
We merken dat wij ouders van een kind met autisme een ander leven ervaren dan we hadden verwacht.
Dagelijkse gebeurtenissen kunnen buitengewone emotionele inspanningen vergen wanneer je de ouder bent van een kind met speciale behoeften.


We willen ouders met een kind met speciale behoeften laten zien dat ze de power hebben om hun kind te helpen .
Ouders spelen een cruciale rol in de optimale ontwikkeling en het welzijn van hun kinderen.
Hoewel dit geldt voor alle ouders en alle kinderen, is het vooral relevant voor de ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen.
Deze ouders hebben vaak niet de tools om uitdagende opvoedingstaken aan te kunnen
En daar is deze training voor.
Interventietherapie voor jonge kinderen is uitermate belangrijk, maar het is ook extreem duur of soms niet beschikbaar in Marokko


Niemand kent een kind beter dan de ouders, dus we willen de ouders door middel van deze cursus mondig maken en hen nieuwe vaardigheden leren.
Deze vaardigheden stellen hen in staat om thuis op een vereenvoudigde manier therapie te doen met hun kind, waardoor de functionele communicatievaardigheden van hun kind toenemen terwijl disruptief en uitdagend gedrag wordt verminderd.


Je kunt ons project steunen op 5 manieren.


1.Maak Dua (smeekbede) voor het slagen van het project
Early Intervention Parent Training Project.
2.Doneer elk bedrag groot of klein
3.Maak het project bekend bij andere mensen binnen je eigen familie of vriendenkring, praat met hen erover en overtuig hen van hoe belangrijk het is dat deze ouders hulp krijgen
4.Je kunt spullen doneren die we op een lijst hebben staan
5.Help ons door vrijwilligerswerk te doen vanuit je eigen huis of op het project zelf.

Bekijk de videos waarin ik uitleg wat het project in Marokko precies gaat doen en wat we willen bereiken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

40 donaties
€ 970,00

Deze actie is gesloten.