AtomSolidair steunt Raf en Marleen

AtomSolidair steunt Raf en Marleen | Geld inzamelen
 
 

#AtomSolidair: steun Raf en Marleen!

Denderhoutem springt in de bres voor Raf en Marleen, die een maand geleden hun hebben en houden verloren bij een verwoestende brand. De woning van het koppel uit de Kapelstraat werd in de nacht van 17 op 18 juni getroffen door de bliksem en werd volledig in de as gelegd.

Meteen na de brand werden er tal van steuninitiatieven gelanceerd. Raf en Marleen toonden zich dankbaar voor de vele blijken van steun, maar wezen in de emotie van het eerste moment alle hulp af. Vandaag wordt de omvang van de ramp echter pijnlijk duidelijk: de kosten lopen hoog op en de verzekering laat nog vele vragen onbeantwoord. 

Buren van het koppel trekken daarom aan de alarmbel en hebben een crowdfunding opgestart. Eventorganisator Jeroen Wiggeleer en Hans Vandendriessche, de beheerder van de Facebook-groep ‘Ge zetj van Atom als…’, zetten hun schouders onder het initiatief en lanceren onder de naam #AtomSolidair een warme oproep tot steun voor Raf en Marleen.

“Het gemeenschapsgevoel is in Denderhoutem nog sterk aanwezig”, zegt Jeroen Wiggeleer. “Ik maak me sterk dat de inwoners van Denderhoutem zich solidair zullen tonen en dat we Raf en Marleen financieel een flinke duw in de rug zullen kunnen geven"Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
206 donaties
€ 11.293,00
Doel: € 12.500,00
90%