Aron naar het WK2021 in Japan | Geld inzamelen
 
 

Aron naar het WK2021 in Japan

Help Aron naar het karate WK 2021 in Japan!

Hallo familie, vrienden en gasten !

Ik ben Aron Visser, 12 jaar en ben geselecteerd door mijn club, Sportclub F en F in Sneek, om mee te mogen doen aan het 2E SO-KYOKUSHIN WERELD KARATE KAMPIOENSCHAPPEN 2021

Zie "Updates" voor informatie omtrent het CoronaVirus, en de verplaatsing van het WK naar 2021 !

Dit wordt gehouden op 17 en 18 april 2021 in de "Grand Ship Shizuoka Great Hall" in Japan ✈️ en wordt georganiseerd door "Internationale Karate Federatie Kyokushin Kaikan World Total Kyokushin". De promotor is Ogishi Dojo, 's werelds ultieme meester.

Deze reis gaat gepaard met de nodige kosten, zoals de reis en verblijf.

Om het geld hiervoor bij elkaar te krijgen vraag ik jullie om een vrijwillige bijdrage, en dat kan op de volgende manieren:

  • via de rode 'Doneer' knop op deze pagina, direct met IDeal !
  • zelf storten naar mijn vader: NL20RABO0325511713 t.n.v. DK Visser, ovv WKAron 
  • 'vriend' worden van Stichting FenF, (jaarlijks €85), email dkvisser@hotmail.com voor het formulier. zie: http://www.activityfoundation.nl/
  • donateur worden van Stichting FenF, (minimaal €35), email dkvisser@hotmail.com voor het formulier. zie: http://www.activityfoundation.nl/

Voor meer informatie over het toernooi kun je hier kijken (dit is een Japanse site, vertaald met google translate):
https://www.sokyokushin.com/category/event/worldcup

En kijk op deze site van mijzelf en mijn karate: Mijn Google site

Ik heb er erg zin in om mee te doen ! 7

Alvast super bedankt! 10

Groetjes, Aron!

 

Sponsor bedrijven:

 

Aron Visser
10-04-2020

De 1e trainingsperiode is deze week afgelopen, wel gek om thuis te trainen i.p.v. in de dojo's in Sneek, Harlingen en Franeker. Op naar de volgende periode, zodat er een sterk F en F Fighting Team staat in Japan volgend jaar! 


Aron Visser
02-03-2020

We hebben het bericht gekregen dat de organisatie in Japan heeft besloten om de wereldkampioenschappen uit te stellen vanwege het Corona virus:

"Kennisgeving van uitstel van het WK vanwege de verspreiding van het nieuwe coronavirus
Naar verwachting zullen het 2e Sogoku Shinkai Karatedo-kampioenschap en het International Exchange Tournament, gepland voor 18 en 19 april 2020, het nieuwe coronavirus in de toekomst blijven verspreiden. Als gevolg van uw veiligheidsoverwegingen moeten we deze uitstellen naar de volgende datum en tijd.

Het spijt ons zeer voor degenen die zich voorbereiden om deel te nemen, maar het is ongekend en we waarderen uw begrip."

 

Ontzettend jammer, maar begrijpelijk, gezien de recente ontwikkelingen omtrent dit virus. De training en voorbereiding gaan gewoon door tot volgend jaar, zodat er een extra sterk team naar Japan gaat!

Voor de mensen die een donatie hebben gedaan: we hopen dat we jullie donaties mogen bewaren voor 2021. Voor het geval iemand toch geld terug wil, neem dan even contact op.


Aron Visser
20-01-2020

Afgelopen zaterdag is het intake gesprek met de club geweest. Nuttige informatie gekregen, en er komt een individueel trainingsprogramma, dit zal wel pittig worden, maar we gaan ervoor !


 

Laat een reactie achter

37 donaties
€ 1.068,00
Doel: € 2.500,00
42% / 320 dagen te gaan