ArmoedeFonds | Geld inzamelen
 
 

ArmoedeFonds

Armoede in nederland

Draag bij aan een samenleving zonder armoede! Wist u dat maar liefst 10% van de Nederlandse huishoudens leeft onder de armoedegrens? En dat 1 op de 8 kinderen in armoede opgroeit?

Plaatselijke organisaties kunnen de best passende hulp verlenen aan kinderen en chronisch zieken, gezinnen en ouderen die in armoede leven. Denk aan de plaatselijke Voedselbank of de lokale afdeling van Stichting Leergeld bij u in de buurt. Deze organisaties hebben persoonlijk contact met de mensen die in armoede leven. Er zijn in Nederland vele organisaties actief om armoede in ons land te bestrijden, maar velen hebben een chronisch gebrek aan middelen. Stichting Armoedefonds geeft financiële steun aan deze organisaties. We kiezen er bewust voor geen individuele steun te verlenen of om zelf een project op te zetten, omdat iedere situatie heel specifiek is en we geloven in de kracht van de lokale organisatie die het individu kent en helpt.

Stichting Armoedefonds besteedt veel zorg aan het selecteren van de organisaties en projecten die financiële steun krijgen. U bent ervan verzekerd dat uw donatie een structurele bijdrage levert aan een samenleving zonder armoede!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.