Armoedebestrijding Christenen | Geld inzamelen
 
 

Armoedebestrijding Christenen

Arme Christenen helpen in Indonesie

Beste donateurs,

 

Er heerst onder de Christenen een moeilijke tijd in Indonesie. Duizenden Christenen hebben geen geld om zichzelf eten te kunnen voorzien. Daarom zijn wij met deze actie gestart om deze mensen te helpen.

We kopen eten in en word via vliegtransport naar de arme Christenen verzonden zodra ze weer kunnen eten.  Dit kost veel geld om dit alles naar de juiste groep mensen te verzenden.Daarom willen wij deze honger bestrijden  die de mensen onderleiden als gevolg door de hoge werkeloosheid in het land.

Uw gift is belangrijk u steunt onze arme mensen en hun leven weer kunnen oppikken.

In Indonesie hebben heel veel Christenen die geen werk hebben geen uitkering en kunnen dus geen eten kopen. Ze leven op straat en bedelen geld op drukke plaatsen.

We willen deze armoede aanpakken. Zodra de mensen niet meer hoeft te bedelen om geld en anderen daar geen last meer hebben. Steun ons, doneer ons en toon respect voor deze arme Christenen in Indonesie.

Johny Leijs
01-07-2018

Op 23 juli vertrekken we naar Indonesie. we gaan ook de arme wijken bezoeken met het kerkelijke gemeenschap. We krijgen veel meldingen binnen dat de mensen daar grote honger hebben. Daar moeten we iets aan doen. Daarvoor is uw steun hard nodig. 


Johny Leijs
29-06-2018

Wist u wanneer u doneert de arme mensen helpt? Zo kunnen de armen weer goed eten. Help ons om de armen uit het slob te helpen.


Johny Leijs
28-06-2018

Wist u dat de arme Christenen niet naar de dokter kunnen? wij kunnen deze situatie ongedaan maken door ons te doneren. Doneer ons a.u.b. 


Johny Leijs
27-06-2018

Wist u dat helpen op arme mensen levens kunnen redden? Dat ze weer fatsoenlijk kunnen eten? Dat arme kinderen weer naar school kunnen? Dat deze mensen recht hebben op een goed onderdak? Help ons. Uw steun is zeer belangrijk. 

Op 23 juli vertrekken we naar Indonesie en zoeken we met de armen contact op. Belangrijke informatie verzamelen wat er allemaal aan de hand is. Help deze mensen,ik reken op u! 


Johny Leijs
27-06-2018

We hebben nog steeds 0 euro ontvangen.Steun de arme mensen. we hebben uw donatie hard nodig. 


Johny Leijs
26-06-2018

De arme Christenen hebben het zwaar. Het is jammer dat president Jakowi de armen nog niet helpt. De mensen wonen in krotten en bij regen stroomt het water door het dak naar binnen. Het kan daar soms flink regenen. 

De armen hebben geen goede voorzieningen en bestaat er gevaar voor gevaarlijke infectie's. Geen goede kraan,geen goede keuken,en douchen is vaak in deze sloppenwijken onmogelijk. Overal verspreidt staan er talloze krottenwijken of je nou langs Bandung of Jakarta rijdt,je ziet ze langs de snelwegen overal. Achter een berm of tussen de bossen. Ze kunnen het rijkere stadsleven niet meeleven. 


Johny Leijs
26-06-2018

Armoede in Indonesie is een gròot probleem. Daarom willen wij u vriendelijk vragen om ons te doneren. Door uw steun kunnen wij de arme mensen helpen. 


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.