Arme gezinnen en oudere helpen in Nederland | Geld inzamelen
 
 

Arme gezinnen en oudere helpen in Nederland

Mensen helpen in Nederland

Ik loop hier al heel lang mee rond maar ga het toch proberen waar te maken. 

Zeker nu in deze maand. 
Ik wil graag geld ophalen om mensen die het niet breed hebben uit de brand te helpen. Dit door middel van openstaande schuld af te lossen of met kinderen eens een dagje weg te kunnen ook voor de oudere wil ik wat doen. Een dagje uit bijvoorbeeld. Mocht dit een succes worden wil ik zelfs mensen en gezinnen op vakantie gaan sturen.
Iedereen doet mee aan de postcodeloterij en wint nooit iets. Ik wil iets oprichten waarbij wij Nederlanders elkaar helpen wat en wanneer dat nodig is. Er is onwijs veel armoede hier in Nederland, mensen hebben torenhoge schulden en die mensen wil ik graag helpen. 
Ik vraag jullie allemaal geld te doneren zodat ik kan beginnen met kleine dingen voor mensen te doen. Dit is een doneer actie waar geen belasting over betaald word. Als het goed loopt zul je zelf het geld op moeten geven als gift via je inkomstenbelasting. Daar is het enige waar je rekening mee dient te houden. Ik wil wat voor de mensen in ons eigen land doen ipv al het geld naar het Buitenland te sturen. Geen idee of dit gaat lopen. Ik ga mijn best doen. Als ik zie dat er genoeg opgehaald word ga ik een facebookpagina maken waar mensen lid van kunnen worden zodat we nog groter worden. Lijkt het je wat, laat het je eigen vriendenkring weten en vraag hen ook te doneren.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.