Arjuna richting coach op NLP opleiding

Arjuna richting coach op NLP opleiding | Geld inzamelen
 
 

Met uw donatie helpt u mij om te beginnen aan de NLP coach opleiding aan het NLP Sluis instituut.

Mijn doel is om het komende jaar om coach te worden en mensen te helpen op weg naar hun geluk.  

 

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Arjuna en ik ben 25 jaar. Sinds 2015 ben ik zelfstandig meubelmaker, ik heb de MBO opleiding op het HMC Amsterdam gevolgd, hier ben ik als scheeps-interieurbouwer afgestudeerd in 2016 en hierna ben ik als zelfstandig meubelmaker aan het werk gegaan. In de afgelopen 5 jaar heb ik verschillende werken verricht, van interieurklussen, bouwwerk tot houtrot-reparaties.

De laatste twee jaar begon ik het klantcontact steeds leuker te vinden. Ik liet mij verder inspireren door de mensen met wie ik praatte en ik vind het steeds leuker en mooier om mij te ontwikkelen in communicatie.
Ook ben ik erachter gekomen wat voor moois er voor mij klaar ligt als ik nog meer in verbinding ben met mijzelf. Mijn innerlijk geluk is gegroeid en ik zie nu dat mijn geluk mij veel meer brengt dan ik ooit had verwacht.

 

 
Missie.

Mijn missie is om mensen op weg te helpen naar hun geluk.

Mijn missie is om bij te dragen aan een gezonde en gelukkigere samenleving.  Een wereld met meer verbinding. Mijn missie is om de wereld stapje voor stapje te verbeteren, en dat begint bij mijzelf. 

Mijn verlangen is groot geworden, om eindelijk die stap te durven zetten, die stap de wijde wereld in, mijn vleugels te spreiden en oude verlegenheid opzij te zetten.

Echte kracht, echt geluk, komt van binnen.

 

Waarom coaching?

Ik geniet ervan om met ontwikkeling bezig te zijn. Ik heb het afgelopen jaar een aantal jongeren en vrienden geholpen die met vragen naar mij toekwamen zoals; hoe kan ik stoppen met alcohol drinken? Wat moet ik doen nu het uit is met mijn vriendin? Waarom loop ik telkens tegen dezelfde problemen aan?

Met goede vragen kwamen we vaak al tot inzicht wat ze verder hielp en een stukje bewustzijn wakker maakte. Helderheid en eerlijkheid komen dan vaak aan het licht. Ik raak geinspireerd, geroerd en het vervult mij als ik een ander kan helpen met zijn of haar weg naar meer bewustzijn.

Er heeft altijd een verlangen gelegen om er voor anderen te kunnen zijn en te helpen!

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mij gebracht waar ik nu ben. We zijn hier samen en het voelt tijd om iets terug te geven.

 

Pakket van de opleiding

De opleiding kost €3000,-

Het grootste gedeelte van de opleiding gaat over zelfontwikkeling. Ook leer ik hier over communicatie-patronen, verbaal en nonverbale communicatie. En ga ik NLP technieken leren, die mensen kunnen helpen d.m.v actieve visualisaties en meditatie om bepaalde trauma's en overtuigingen te verwerken.

Er komt een gedeelte over familiesystemen en ik leer er hoe te spreken voor grotere groepen. Dit bied mij de mogelijkheid om in de toekomst voor grotere groepen te spreken , waar altijd een verlangen heeft gelegen om meerdere mensen te kunnen helpen in groepsdynamiek. 

 

Wilt u mij helpen om mijn droom waar te maken?

Ik zal het komende jaar mijn reis tot coach gaan delen en het avontuur dat daarbij komt kijken. Ik neem u graag mee op deze reis.

U kunt mij volgen op Instagram en Facebook:

https://www.instagram.com/arjunavanvorselen/

https://www.facebook.com/arjuna.vanvorselen/

Bedankt voor uw hulp!

Met warme groeten,

 

 

Arjuna van VorselenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.