Anniek naar Ghana in actie voor Edukans

Anniek naar Ghana in actie voor Edukans | Geld inzamelen
 
 
Anniek in actie voor Edukans, help mee om het onderwijs te verbeteren in Ghana!

If children feel safe, they can take risks, ask questions, make mistakes, learn tot trust, share their feelings, and grow (Kohn).

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Anniek Boon, ik ben 23 jaar en ga na de zomervakantie naar mijn vierde jaar van de pabo op de Hogeschool van Amsterdam. De droom om juf te worden is er vanaf dat ik jong ben altijd al geweest, net als de droom om ervaring te kunnen opdoen met lesgeven in een ontwikkelingsland.

Naast mijn opleiding werk ik als administratief medewerker fondsenbehoud voor o.a. Edukans. De combinatie van mijn opleiding en bijbaan zorgt voor de nodige kennis en dit is daarom de ultieme kans om mijn droom waar te maken. Ik heb mij hierom aangemeld om in oktober samen met Edukans af te reizen naar Ghana. Tijdens deze reis is het de bedoeling om de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan te delen met de kinderen en de medestudenten in Ghana. World Teacher is het Edukans programma voor professionalisering van (bijna-)leerkrachten en schoolleiders en is een 14-daagse reis. Tijdens deze reis werk ik aan de ontwikkeling van mijn eigen onderwijscompetenties maar ook aan het verbeteren van het onderwijs in Ghana.

Aan deze reis zitten natuurlijk een aantal kosten verbonden en daar heb ik natuurlijk jullie hulp bij nodig! Om in oktober mee te gaan op reis is het de bedoeling om €1000 sponsorgeld op te halen voor Edukans, dit sponsergeld gaat via de Edukans website: https://anniek-boon.inactievooredukans.nl/

Maaaaaar..... naast het sponsergeld moet ik de reis natuurlijk bekostigen. 

Helaas is vrijwilligerswerk niet gratis en is ondersteuning voor de reis zeer welkom! De kosten van de reis komen rond de €2000. Hier zit de vlucht, trainingen, verblijf etc. bij.

Ik studeer maar probeer zoveel mogelijk te werken om dit goede doel te steunen en mijn droom waar te maken maar heb daarbij wel heeeeeel hard jullie hulp nodig!!

Dus lieve lieve lieve mensen, elke donatie is welkom en wordt met veel liefde ontvangen. Wanneer ik in oktober op reis ben zal ik jullie via deze site natuurlijk op de hoogte houden van alles! We keep in touch en share share share!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

22 donaties
€ 457,00

Deze actie is gesloten.