Amsterdammer wederom beroofd van Canta Hopeloos! | Geld inzamelen
 
 

Amsterdammer wederom beroofd van Canta Hopeloos!

Mevrouw Rampersad is radeloos. Afgelopen nacht is haar canta voor de tweede keer gestolen,

Mevrouw Rampersad is radeloos. Afgelopen nacht is haar canta voor de tweede keer gestolen, terwijl hij met een ketting zat vastgeketend aan haar huis in de Marnixstraat. Mevrouw Rampersad is afhankelijk van het wagentje: ze kan zelfstandig nauwelijks 100 meter afleggen.

Boodschappen doen, naar werk rijden, de canta is essentieel in het leven van mevrouw Ramperstad. Omdat een all-risk verzekering met haar lage inkomen onbetaalbaar is, moet ze een nieuw vervoersmiddel aanschaffen. Daar hangt al snel een prijskaartje van een paar duizend euro aan. Maar mevrouw Rampersad weet niet hoe ze dat geld moet ophoesten.

Politie doet niets
De politie zegt niks te kunnen doen, en laat mevrouw Rampersad weten dat zij bij een gemeenteloket kan aankloppen. Wel zei de agent dat gestolen canta's soms worden terug gevonden. Intussen mist mevrouw Ramperstad ook nog medische hulpmiddelen die in haar canta lagen.

Mevrouw Rampersad kan haar emoties maar moeilijk bedwingen. Met veel moeite heeft ze toen een nieuwe kunnen kopen, maar het spaargeld is op. 'Ik kan maar hele korte afstanden lopen, en ben bijna verlamd aan dit been'.

Ze hoopt daarom op een wonder. 'Misschien dat diegene die hem gepikt heeft mijn canta terugbrengt. Of dat een cantadealer mij kan steunen'

Iwan Lalji
10-05-2018

10-05-2018

Beste lieve mensen,

Op 9 mei 2018 is de inzamelingsactie voor de Canta van mw. S. Rampersad beeindigd.

Ik wil alle donateurs van harte bedanken voor hun gulle bijdrage, waardoor het mogelijk is geworden een goede Canta met dubbele beveiliging en een verzekering voor mw. Rampersad te regelen.

Ik ben jullie zeer erkentelijk voor jullie bijdrage.

Zie bijgaande filmpje van AT5 dat is gemaakt over de overdracht van de Canta op: https://bit.ly/2wxwsmK

Een hartelijke dank gaat uit naar AT5, "Max Maakt Mogelijk', Doneeractie.nl, de directeur van het bedrijf die de Canta afleverde, de heer Frank Vermin en uiteraard U.

In het najaar zal 'Max Maakt Mogelijk' ook aandacht aan dit item besteden.

Met dit bericht is de inzamelingsactie beëidingd.

Met vriendelijke groeten,

Iwan Lalji

[email protected]

06 239 626 76


 

Laat een reactie achter

324 donaties
€ 5.175,00
Doel: € 8.000,00
64%

Deze actie is gesloten.