Amjed en Hakan naar Mozambique | Geld inzamelen
 
 

Amjed en Hakan naar Mozambique

Helpt u mee om kinderen in ontwikkelingslanden een toekomst te bieden?

Hallo,

Wij zijn Amjed & Hakan. Sinds vorig jaar helpen wij kinderen in ontwikkelingslanden. 

 

Stichting Kind
We bieden deze kinderen onderwijs, schoolmaterialen en medische verzorging. We willen hen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Help mee
Helpt u mee om kinderen in een ontwikkelingsland een toekomst te bieden, waarin liefde, zorg en een eigen plaats in de maatschappij centraal staan? 
U kunt ons ondersteunen door middel van een gift!

Meer informatie
Misschien wilt u graag meer informatie voor u besluit om ons financieel te steunen.
Wij maken graag een afspraak met u om onze plannen toe te lichten of staan u telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden.

Stuur een e-mail naar [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaringen
In december zijn wij naar Marokko geweest, we hebben € 600 aan donaties opgehaald en hebben er school artikelen (pennen, tassen en schriften) uitgedeeld aan de weeskinderen en scholen van Marrakech. Voor foto's verwijzen wij jullie naar onze pagina!

Iedereen heeft recht op onderwijs. Waarom onderwijs? Omdat wij ze willen zien opgroeien tot gezonde verantwoordelijke individuen die kunnen voorzien in hun eigen noden, op elk gebied van hun leven.

Een beroemde citaat zegt ook: Education is the most powerful weapon which you can use to change the world - Nelson Mandela

Elk kind heeft recht op gelijke kansen! Helpen je ons mee de wereld te veranderen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

16 donaties
€ 210,00
Doel: € 2.000,00
10%

Deze actie is gesloten.