American Hairless Terriër

American Hairless Terriër | Geld inzamelen
 
 
Naakthond, aht, Amerikaanse naakthond, haarloze terrier

Onze wens is het presenteren van de American Hairless Terriër op verschillende dieren evenementen en om tevens een rasvereniging op te richten met alles over dit geweldig ras. 

Ook willen wij graag zelf leuke evenementen organiseren voor mensen met dit soort naakthonden 

Na onze kennismaking met het ras in 2009 zijn wij op slag verliefd geworden op deze honden. Na het inlezen, lid worden van de rasvereniging in Amerika was het voor ons duidelijk. Wij willen graag een rasvereniging in Nederland, waarin wij de rasstandaard kunnen overnemen vanuit de AHTCA, waarin wij ( toekomstige) fokkers kunnen begeleiden, waarin wij aankeuringen kunnen doen, waarin wij de gezondheid van de dieren in de gaten kunnen houden, waarin wij DNA profielen kunnen vastleggen ...teveel om op te noemen.

De American Hairless Terriër verdiend het om meer bekendheid te krijgen. In Nederland zullen er nu rond de 300 rond lopen. Regelmatig proberen wij om zoveel mogelijk aht's met hun baasjes samen te laten komen, hetzij op een wandeling of een gezellige middag op een omheind veld voorzien van horeca faciliteiten . De blijde gezichten van voorbij gangers als zij zo'n grote groep tegenkomen is geweldig  altijd weer vrolijk lachende gezichten.

Om dit te blijven kunnen realiseren vragen wij uw hulp.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 325,00
Doel: € 2.500,00
13%

Deze actie is gesloten.