Ambulance voor Oekraïne

Ambulance voor Oekraïne | Geld inzamelen
 
 

In mijn geboorteland Oekraïne is dringend behoefte aan goed uitgeruste ambulances om levens te redden in oorlogsgebied. Met deze inzamelingsactie en door benefietconcerten te spelen door het hele land probeer ik hiervoor geld in te zamelen.

De eerste ambulance hebben we dankzij jullie hulp al aangeschaft en is inmiddels in Oekraïne aangekomen! Zie de YouTube video hieronder voor een korte impressie van het vertrek van het humanitair konvooi in alle vroegte op zaterdagochtend 14 januari, samen met zeven andere ambulances van Stichting Zeilen van Vrijheid.

Helaas worden ambulances regelmatig kapotgeschoten, dus hulp blijft hard nodig. Daarom hebben we het streefbedrag verdubbeld en een nieuwe reeks benefietconcerten ingepland. Voor de tweede ambulance is opnieuw 23000 euro nodig. Heel erg bedankt voor jullie steun! 

Oleg Lysenko
21-01-2023

Het is gelukt! Dankzij alle gulle giften hebben we een volledig uitgeruste tweedehands ambulance voor Oekraïne kunnen kopen! Veel dank aan iedereen die bijgedragen heeft door te doneren, benefietconcerten te organiseren, medische hulpgoederen in te zamelen of muziek te maken!  

Terwijl de eerste ambulance deze week in Oekraïne aangekomen is, gaan we door voor de volgende. Helaas worden ambulances regelmatig kapotgeschoten, dus hulp blijft hard nodig. Bedankt voor jullie steun!429 donaties
€ 29.072,00
Doel: € 46.000,00
63%