Amber naar Oeganda | Geld inzamelen
 
 

Amber naar Oeganda

Ontwikkelingswerk in Oeganda

Hallo ! 

Ik ben Amber Mahieu (16 jaar) en ik zit in klas 5 VWO op het CSG Jan Arentsz in Alkmaar.

Elk jaar geeft onze school 20 leerlingen de kans om een reis te maken naar een ontwikkelingsland om projecten op te zetten en zo de bevolking te helpen en natuurlijk een onvergetelijke ervaring op te doen. Dit gaat via de organisatie Be-More (https://www.be-more.nl).

Ik heb me voor deze reis ingeschreven en ben na een aantal voorrondes geselecteerd om mee te mogen gaan naar Uganda in Afrika.

We vertrekken op 23 februari en gaan hier twee weken lang ons best doen om mee te helpen. Dit doen we o.a om te assisteren met projecten op te gaan zetten zoals huizen bouwen, kinderen onderwijs geven of helpen met huishouden en ook om de mensen daar op te vrolijken. Leuke dagen voor de kinderen organiseren, samen muziek maken en andere dingen om de mensen blij te maken.

Om deze reis te kunnen betalen en geld in te zamelen voor deze projecten zoek ik mensen die mij willen helpen.

Ik moet rond de 2000 tot 3000 euro ophalen voor deze reis. Dit geld is voor de reis en de projecten die we daar helpen opzetten. Het lijkt mij echt geweldig om nu zelf te mogen zien en ervaren wat de mensen, met het geld wat wij aan ontwikkelingswerk doneren, doen. Hoe uniek dat je de kans krijgt daar zelf aan mee te werken. Ik ben me bewust dat het best afzien zal worden maar dat heb ik er graag voor over. Het is ook een unieke ervaring. Ik ben zelf hard aan het werk om geld te verdienen maar hoe hard ik ook mijn best doe, dit bedrag ga ik met mijn baantje nooit bij elkaar krijgen! Naast allerlei acties die ik aan het opzetten ben probeer ik ook langs deze weg geld bij elkaar te krijgen. 

Als u nu denkt: voor dit doel zou ik wel wat geld willen doneren, zou dit super fijn voor mij zijn om zo het grote bedrag bij elkaar te krijgen. Ik ben met alle beetjes super blij en met al die beetjes bij elkaar gaat het vast goed komen.

 

Ik hoop dat ik u heb kunnen overtuigen van dit mooie project en dat u mij wilt steunen.

 

Wanneer u meer informatie wilt hebben, kunt u een mail sturen naar 

[email protected] 

 

Neem ook even een kijkje op mij blog: 

https://ambermahieu8.wixsite.com/ambertougandaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.300,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.